Формата на гърдите издава сексуалния темперамент
Формата на гърдите издава сексуалния темперамент / Thinkstock/Getty Images

Тайните на женския сексуален темперамент може да разкриете чрез формата и размера на гърдите, твърди италианският сексолог Пиеро Лоренкони, който е категоричен, че особеностите в характера на една жена си личат най-много на голо.

Най-възбуждащите части от женското тяло

Според Пиеро Лоренкони жените с големи гърди с форма на пъпеш може да изглеждат секси, но не са много заинтересовани от секса, макар да обичат да им се възхищават.

Формата на лимон подсказва за огнена партньорка. Те са енергични в леглото, обожават да се смеят и са пълни с живот.

Жените са най-уверени в секса на 31 години

Жените с гърди във формата на ананас са интелигентни и често гонят успехи в кариерата. Ако веднъж някой мъж спечели сърцето й, тя никога няма да му изневери.

Формата на грейпфрут (кръгли и твърди) не са показател за блестящ секс. Тези жени изглеждат еротично, но всъщност са срамежливи и ограничени под завивките. Нежността им е много по-важна от секса.

Съвършените звездни тела според мъжете и жените

Формата на портокал говори за уверени жени, които знаят какво искат от живота. Малко вероятно е да се приберат с вас само заради секса. Те се радват на приятелските разговори с партньора и дългите среднощни приказки.

Жените с гърди във формата на череши може да имат много малки гърди, но са забавни и вълнуващи. Интелигентни са, което ги прави почти винаги идеални за сериозна връзка. Но в леглото са мирни и не са готови на големи каскади. (БГНЕС)