Танцувална приказка разказаха звездите на Dancing Stars 2014
Танцувална приказка разказаха звездите на Dancing Stars 2014 / снимки: Dancing Stars, Нова тв

"Най-запомнящата се година в моя живот" - с това танцувално-емоционално предизвикателство трябваше да се справят обичаните български звезди тази вечер. Всеки един от тях отвори сърцето си и нарисува чрез магията на танца своята лична преломна история.

С фокстрота си Антон и Дорина представиха една драматична история за силата на обичта, която надделява над силата на кръвта.

"От 2006 година започнах да разбирам колко любов има в живота. Баща ми, който ме е отгледал, не е биологичният ми баща и ме е осиновил. След повече от 30 години моята майка ми го сподели - имала е любов с красавец от съседно село, трябвало е да се оженят, но той не се е появил... Много от близките й са се отказали от нея, но не и тя от мен. Търсил съм баща ми, абсолютно копие съм му и след като го срещнах, усетих ужасно силно любов към бащата, който ме е отгледал", сподели през сълзи българският шампион Антон Касабов.

Танцувална приказка разказаха звездите на Dancing Stars 2014
netinfo

"Имам усещането, че ме обича още повече", добави човека отдал цялата си бащина любов към Антон.

"Вярвам в тебе и съм сигурен, че ти ще успееш!", добави още той.

"Настръхнах цялата", просълзи се Галена след силните откровения на Антон.
Холивудският каскадьор и неговата партньорка си извоюваха 34 от общо 40 точки.

Танцувална приказка разказаха звездите на Dancing Stars 2014
netinfo

Олимпийската гордост Александра Жекова и партньорът й Симеон изтанцуваха страхотен куикстеп, посветен на семейството на Сани.

"2014 година - тази година ми донесе много радост и удовлетворение. Искам да посветя този танц на баща ми, той ми е дал страшно много", бе признанието на Александра, като дъщеря към баща.

"Много е упорита, нямаше 3 години, когато започна", похвали се бащата на Сани. Но след изпълнението на чаровната сноубордистка, дойде време и за оценките на многоуважаемото жури.

"Има разлика между куикстеп и ръченица", поряза ги Алфредо Торес. "Наистина танцът беше много труден, но го изтанцувах с много емоции", каза на финала Александра със сълзи в очите.

Танцувална приказка разказаха звездите на Dancing Stars 2014
netinfo

Аржентинското танго на Нана и Мирослав бе по култовата мелодия от филма "Усещане за жена". Прелестната Нана разказа чрез танца си за най-важната година в живота си, а именно годината, в която на бял свят се появява синът й.

"Моето танго бе Усещане за живот, не толкова Усещане за жена", сподели Нана, която изненада всички и с умението си да свири на цигулка. "Божествено свириш на цигулката", възкликна Галена, след като водещата сама даде първите тонове на мелодията на която танцува. Въпреки положителните коментари от всички членове на журито, Нана и Миро финишираха с 30 точки.

Танцувална приказка разказаха звездите на Dancing Stars 2014
netinfo

Талантливият Дарин посочи 2005 година като най-емблематичната година от своя живот. "Тогава получих награда за изгряваща звезда", сподели с плам в очите Дарин. "Театърът не е начин на живот, той е животът! Днеска си Моцарт, утре си просяк", допълни още емоционалният актьор.

"Тук на сцената ти отново си блестящ, това беше едно уникално танго", бе коментарът Илиана Раева, която без никакво колебание вдигна табелката с 10.

"Вие сте олицетворение на сила и красота", добави още една 10-ка и Алфредо Торес и така Дарин и Ани получиха цели 38 от общо 40 точки.

Танцувална приказка разказаха звездите на Dancing Stars 2014
netinfo

Румбата на Албена Денкова пренесе зрителите от сцената на Dancing Stars 2014 до най-високото стъпало на шампионската стълбица. "2006 година за първи път спечелихме световната титла! Ледът за мен е любов, начина да изразиш себе си", развълнува се шампионката Албена Денкова.

"Ти си българската богиня на леда", категорична бе Илиана Раева. "Съумяваш да превръщаш дансинга в ледена пързалка", допълни тя.

Танцувална приказка разказаха звездите на Dancing Stars 2014
netinfo

2013 година се оказа най-значимата за младата Михаела. Тя и Светльо се опитаха да я пресъздадат на сцената с изключително жив, енергичен и младежки суинг.

"За тази една година постигнах толкова, колкото не съм си и мечтала", сподели фината певица. Тя посвети танца си на своята майка, която с истинска гордост заяви: "Винаги когато я гледам, майчиното сърце се изпълва с топлота и нежност".

"Винаги сме били само аз и тя срещу света, тя е най-силната жена на света", допълни още Михаела.

"Перфектно!", кратко и ясно даде своята оценка Алфредо.

Танцувална приказка разказаха звездите на Dancing Stars 2014
netinfo

Нели и Наско представиха истински феерично танго, а Нели сподели, че годината, която я е белязала завинаги е 2003-та. Тогава нейният брат претърпява катастрофа и Нели и нейното семейство са прекарали 3 месеца в очакване той да отвори очи. "Много го обичам и много се радвам, че е до мен", сподели красивата Нели.

"Много драматизъм имаше в танца. Ти сигурна ли си, че не си аржентинка", пошегува се Христо Мутафиев, но беше съвсем сериозен, когато заяви: "Ти участваш в най-гениалното шоу в българския ефир".

Танцувална приказка разказаха звездите на Dancing Stars 2014
netinfo

Крехката Елена призна, че за нея най-хубавата година е настоящата. Тя и Деан заложиха на чувствен и аристократичен валс, с който се опитаха да пресъздадат емоциите на хубавата Елена.

Отборното предизвикателство бе оставено за десерт и с пълно право. Михаела и Светльо, Антон и Дорина, Сани и Симеон, Дарин и Ани излязоха с огнено пасо добле. Агресивното им и страстно изпълнение раздвои журито, но те се обединиха около финалните 33 точки.

И точно когато публиката мислеше, че няма какво още да я разтърси по този начин, на сцената се появи отборът на Нели и Наско, Албена Денкова и Калоян, Нана и Миро и Елена и Деан. Тяхното танго успя да пребори зашеметяващото пасо добле на конкуренцията и финишираха с цели 38 точки. С тази победа, всяка една от двойките добави по 10 точки към индивидуалните си оценки.

Черешката на тортата бе и новината, че двойките ще могат сами да избират танците си, но не за себе си, а за конкурентите си. Как ще се справят двойките с избраните от конкуренцията стилове? С какво ще предизвика звездите най-строгият члена на журито, Илиана Раева и коя ще бъде поредната двойка, която ще напусне завинаги сцената на Dancing Stars 2014? Ще разберем само от ефира на Нова, в четвъртък, от 20.00ч.

Танцувална приказка разказаха звездите на Dancing Stars 2014
netinfo