Лейди Гага остана без зъб
Лейди Гага остана без зъб / снимка: БГНЕС, архив

Скандалната певица Лейди Гага остана без зъб, но затова пък има шанс в най-скоро време да получи така желания венчален пръстен.

Звездата се оплака, че е загубила един от зъбите си, след като хирург е извадил мъдреца й. По думите й трябвало да мине време, за да се съвземе и да започне световното си турне. В Twitter тя качи снимка, на която е с унило лице и играчка маймунка.

"Извадиха ми мъдрец преди турнето. Не мога да ям", пише под снимката Гага.

Но все пак тя има повод и за радост, допълва БГНЕС. Нейни близки твърдят, че приятелят й Тейлър Кини е готов да й направи предложение за брак. В момента той търси подходящия пръстен за своята екстравагантна жена.

Кини се опитва да държи всички приготовления в тайна, но явно не е успял и се е разприказвал пред своите приятели. Първоначално той искаше да й предложи на 28 март, но не успя да намери подходящия пръстен и отложи най-важния ден.

"Тейлър иска да намери нещо уникално, което да отговаря на нейната личност", заяви източникът.

Въпреки своя скандален сценичен образ Лейди Гага е традиционалистка, когато става дума за сватба. Тейлър Кини няма да търси нещо екстремно, а точно обратното - планира класическо обяснение в любов.