„Лудогорец“ с трима рожденици днес, празнуват и „Green Ladies“
„Лудогорец“ с трима рожденици днес, празнуват и „Green Ladies“ / Радка Минчева, архив

Четири повода за празник в „Лудогорец“ днес. Рождени дни празнуват благодетелят на тима, двама от футболистите, година от създаването си отбелязва и най-красивата фракция на тима.

Кирил Домусчиев става на 45 години днес. Бизнесменът  е благодетел на „Лудогорец“ от 2010 г., четири години по-рано закупи част от завод „Балканфарма“ в Разград, сега „Биовет“-Разград. За заслугите им за развитието на спорта в Разград през 2012 г. Кирил Домусчиев и брат му Георги бяха обявени за Почетни граждани на Разград.

Лудогорец с трима рожденици днес празнуват и Green Ladies
netinfo

Финландецът Теро Мантула навършва 23 години днес. Централният защитник е част от „Лудогорец“ от януари 2012 г., той е и национал на своята страна.

Лудогорец с трима рожденици днес празнуват и Green Ladies
netinfo

Колегата му в отбраната Георги Терзиев става на 22 години, бившият капитан на „Черноморец“ и младежкия национален отбор подписа с „Лудогорец“ през август 2013 г.

Лудогорец с трима рожденици днес празнуват и Green Ladies
netinfo

Дамската фен фракция „Green Ladies“ навършва 1 година днес. Първото официално представяне на фракцията бе на мача с „Ботев“-Враца, от футболистите и клубното ръководство бяха посрещнати с по една бяла роза за всяка от тя. Оттогава 14-те млади дами са сред най-активните и гласовите фенове на всеки мач на „Лудогорец“.