Стипендиант на Димитър Бербатов е победител в шестия концерт на „Големите надежди“
Стипендиант на Димитър Бербатов е победител в шестия концерт на „Големите надежди“ / Нова тв

Песен на Джаксънс Файв донесе категорична победа на Александър Танев в последния концерт преди четвъртфиналите на „Големите надежди". „Това, което правиш е уникално! Рядко, дори и в световен план, някой успява да изпее перфектно партията на Майкъл Джексън в тази песен", коментира Любо изпълнението на Who's Loving You.

СНИМКИ: Шестият концерт на Големите надежди

Талантливият малчуган от Балчик е международен призьор и има повече от 50 награди от конкурси в България, Сърбия, Русия и Румъния. Именно тези постижения му помагат да спечели и стипендия във фондацията на Димитър Бербатов. На сцената на шоуто харизматичният Александър сподели, че най-голямата му мечта е да стане актьор, въпреки многобройните музикални награди. Именно артистичното му изпълнение и магнетично присъствие на сцената, спечели симпатиите на Дивна, която му каза: „Ако ми направиш серенада, ще бъда твоя завинаги".

Още един световен хит на Майкъл Джексън и Лайнъл Ричи прозвуча на сцената на „Големите надежди" и помогна на 7-годишната Поля Иванова от Бургас да се класира за следващата решаваща фаза на шоуто - четвъртфиналите. „Много малко хора могат да направят толкова чисто изпълнение на живо", коментира Дивна представянето на We Are the World от малката Поли.

Изпълнението на песента на Арета Франклин A Natural Woman класира и 12-годишната Виктория Цанкова, която е родена във Варна, но преди 2 години цялото семейство й се премества да живее в София заради музикалната й дарба.

В последната звездна петица на „Големите надежди" се класира и Никол Николова от Ямбол с Price Tag на Джеси Джей. Талантливата дива има амбиции да стане евродепутат, затова изучава усилено английски и руски език.

Сред петте таланти, които продължават на четвъртфинали се класираха и малките грации от квартет UPSTREAM VOICES - JUNIOR от Севлиево - Яниа (13 г.), Сияна (14 г.), Траяна (14 г.) и Стиляна (14 г.). „Едно от най-професионалните изпълнения на тази сцена и то на четири гласа", беше категорично журито след изпълнението на песента „Лудо Ле" на Тоника СВ. Даровитите диви изпяха песента пред погледа на самите Фамилия Тоника, с която големите български музиканти печелят първа награда на „Златния Орфей" през 1976 г.

И този път журито не спести възхищението си от всички малки таланти на България на сцената на „Големите надежди" и не пропусна да ги окуражи. От следващия концерт обаче когато започва четвъртфиналната фаза на шоуто, журито ще поеме своята нова и отговорна роля, която ще им даде право на глас наред с този на зрителите на предаването.

Как звездните коментатори ще се справят с новото предизвикателство и как ще се представят великолепните петици от концертите до момента, ще разберем следващата сряда, от 20:00 в „Големите надежди" по Нова.