Международен призьор покори сцената на „Големите надежди
Международен призьор покори сцената на „Големите надежди / netinfo

Международен призьор е категоричният победител в последния концерт преди четвъртфиналите на "Големите надежди".

Безапелационното представяне на Александър Танев от Балчик спечели сърцата на зрителите на Нова телевизия, които му отредиха първото място в последната звездна петица на „Големите надежди".

„Аз смятам, че с теб ще се случат много големи неща и се радвам, че живея в България, за да ги видя", коментира Любо изпълнението на песента „Who's Loving You" на Джаксън Файв.

На сцената на шоуто чаровният малчуган сподели, че най-голямата му мечта е да стане актьор, въпреки музикалните му заложби, които до този момент са му спечелили повече от 50 награди в България, Сърбия, Русия и Румъния. Харизматичното присъствие на Александър му спечели симпатиите на Дивна, която сподели: „Ако ми направиш серенада, ще бъда твоя завинаги."

Международен призьор покори сцената на Големите надежди"
netinfo

Неуморима в игрите и много вярна в изпълнението си, Поля Иванова от Бургас също успя да се класира за следващата решаваща фаза на шоуто - четвъртфиналите.

„Изпълнение на голяма песен от голямата Поли", коментира Любо представянето й на песента „We Are the World" на Майкъл Джексън и Лайнъл Ричи. Талантливата дива се явява на конкурси едва от миналата година и вече има 7 първи места.

12-годишната Виктория Цанкова е родена във Варна, но преди 2 години цялото семейство се премества да живее в София заради музикалната й дарба. Изпълнението на песента на Арета Франклин „A Natural Woman" я класира в последната звездна петица на „Големите надежди".

Никол Николова от Ямбол изпя песента „Price Tag" на Джеси Джей и това я нареди сред петте таланти, които продължават напред в шоуто. Талантливата дива е само на 3 годинки и половина, когато става солистка в ямболския хор, а днес не крие, че освен за музикална кариера, мечтае да стане и евродепутат.

Петото попълнение в последния топ пет идва от Севлиево и се казва квартет UPSTREAM VOICES - JUNIOR. Четирите малки грации - Яна (13 г.), Сияна (14 г.), Траяна (14 г.) и Стиляна (14 г.) изпяха пред погледа на Фамилия Тоника песента „Лудо Ле", с която големите български музиканти печелят първа награда на „Златния Орфей" през 1976 г.
„Едно от най-професионалните изпълнения на тази сцена, и то на четири гласа", категорично обедини коментара си журито.