Мая Бежанска като Едит Пиаф грабна победата в „Като две капки вода”
Мая Бежанска като Едит Пиаф грабна победата в „Като две капки вода” / Нова тв

Шестият епизод на най-забавното шоу за преобразявания в българския ефир „Като две капки вода" донесе много положителни емоции на зрителите на Нова телевизия. И през изминалата вечер гостите в публиката и зрителите пред малкия екран станаха свидетели на страхотните превъплъщения на всички участници в предаването.

СНИМКИ: Риана, Светльо Витков и Адел в „Като две капки вода"

След класирането на журито на първо място се нареди Нети, но според останалите участници победител бе Мая, която изпревари Нети в класацията снощи. Зрителският вот също определи превъплъщението й в Едит Пиаф за най-доброто на вечерта. Със своята награда от 1000 лв. Мая избра да подкрепи децата с аутизъм.

Иво Танев направи „нещо нечовешко" според Маги Халваджиян за изпълнението си на Set Fire To The Rain на Адел. Павел Владимиров се превъплъти като Любо Киров, а самият Любо Киров, който присъстваше в публиката сподели, че се чувства поласкан.

Мая Бежанска като Едит Пиаф грабна победата в Като две капки вода
netinfo

Другото българско изпълнение беше на Светльо Витков, а в неговия образ влезе Деян Донков. „Велико изпълнение, справи се с характерното пеене между тоновете", коментира Графа, който миналата вечер седна на мястото на Милица.

Предната седмица Милица пожела да стъпи на сцената на „Като две капки вода" отново като участник и специален гост. Тя влезе в образа на мегазвездата Кристина Агилера. Хитът Something's Got A Hold On Me огласи залата. Милица призна, че й липсва да е на сцената и би се върнала, но сега „секирата е в нея" като част от журито.

Къци Вапцаров отново се беше постарал да изпипа всеки детайл от поведението на поп дивата Риана и пресъздаде неповторимо Риана и Diamonds от шоуто на Victoria's Secret. Невена беше Васил Найденов и пя „Сигурно", за което получи похвали от журито - брилянтна, изпипване на фразата, присъствие. Стефания не се справи чак дотам добре и остана последна в класацията с Бой Джордж.

Следващия път ни очаква поредната доза изненади. След като Къци спечели с Лили Иванова, сега това предизвикателство стои пред Деян Донков. Отново Адел, но този път за Неве, Стефания ще се завърне в образа на жена с Уитни Хюстън. Иво сбъдна мечта с Лучано Павароти, а Павел ще е Роби Уилямс. Къци ще влезе в образа на Емил Димитров, а победителката Мая - Eruption. На Нети се падна Джъстин Тимбърлейк.