Dancing Stars върна Албена Денкова в детството й
Dancing Stars върна Албена Денкова в детството й / Нова тв

„Винаги съм критична към себе си и откривам грешки в изпълненията си", така Албена Денкова коментира своите изпълнения в сутрешния блок на Нова „Здравей, България". Пред Ани и Виктор тя разказа, че трудно е взела решението да участва в Dancing Stars поради ангажираността си. Но сега тя е успяла да намести графика си и се забавлява истински в шоуто.

Нейният партньор Калоян я изненада в студиото и сподели, че взаимно си правят забележки като професионалисти, а Албена пък каза, че най-много харесва чувството за хумор на Калоян.

Вече майка на 3-годишния Дани, Албена издаде, че е загърбила кариерата си, след като разбира, че очаква дете. Сега дори вече са го качвали на кънки.

СНИМКИ: Елиминации в Холивудската седмица на Dancing Stars

„Не мечтая за победа, а се стремя към самоусъвършенстване в Dancing Stars", заключи Албена, а цялото видеото можете да видите тук. Довечера с Калоян ги очаква един от най-сложните латиноамерикански танци - салсата. В него тялото е в постоянно движение, всичко трябва да се върти. Специално за подготовката им жонгльор от цирк Балкански" демонстрира на Албена как може да движи ръцете си, докато тялото се движи в друга посока. Това я върна към нейното детство, когато с дядо й ходели на цирк.

СНИМКИ: Холивудска седмица в Dancing Stars

Дали споменът от детството ще помогне на Албена и Калоян и как ще се справят останалите участници, ще разберем довечера от 20.00 часа по Нова.

Dancing Stars върна Албена Денкова в детството й
netinfo