Стойчо: 15-16 милиона е разликата ни с Лудогорец
Стойчо: 15-16 милиона е разликата ни с Лудогорец / Георги Димитров, Gong.bg

Наставникът на ЦСКА Стойчо Младенов повтори на официалната пресконференция краткия си анализ за загубата от Локомотив Пловдив с 0:2. Според него "черно-белите" са направили добър мач за разлика от неговите възпитанци, които са се представили под възможностите си на "Лаута".

Младенов, също като други свои колеги, загатна, че умората влияе на тима. Мнението на специалистът обаче е, че форматът на първенството е удачен.

"Ивайло Чочев е контузен. Косоко и Крачунов играха на инжекции, но това са вътрешни неща, които се надявам до мача с Левски да са решени. Футболистите трябва да са готови за повечето мачове този сезон, този вариант на първенството е по-добрият вариант. По-добре да играем такива мачове, отколкото с Любимец да ставаме за смях на цяла Европа. Това е идеалният формат. Трябва да има интрига, да има мачове, които да радват окото", коментира треньорътна ЦСКА.

"В началото не ни смятаха и в седмицата, а сега сме близо до първия. Има какво да надграждаме и да подобряваме. Сега най-важното е да се възстановим физиччески, защото днес липсваше свежест", каза още Младенов.

Той отговори лаконично и каква е разликата между лидера Лудогорец и ЦСКА.

"15-16 милиона е разликата ни с Лудогорец, това е. Изключително съм щастлив за нашата публика, че вярва в нас и че ни подкрепя", завърши Стойчо Младенов.