СНИМКИ: Илиев и Огнянов присъстваха на турнир посветен на „100 години Левски”
СНИМКИ: Илиев и Огнянов присъстваха на турнир посветен на „100 години Левски” / Наталия Трендафилова, Петрич

Петрич бе поредният град в България, в който Националният клуб на привържениците на Левски организира футболен турнир за деца, посветен на 100 годишнината от създаването на клуба. Това е част от инициативата на НКП на Левски за популяризирането на синята идея сред младите в България.

В Петрич турнира посветен на 100 годишнината на Левски бе организиран съвместно от местната структура на сините привърженици "BLUE BOYS" и НКП на Левски. Победата в проведения турнир спечелиха учениците от ОУ „Гоце Делчев”, но всички взели участие в надпреварата показаха,че футболът има бъдеще в България, а младите са бъдещето на Левски и синята идея.

От ПФК Левски уважиха турнира в Петрич и позволиха на Пламен Илиев и Антон Огнянов да зарадвам с присъствието си малчуганите от този край на България. Двамата напуснаха лагера на тима в Правец за да пътуват до Петрич.

Голмайсторският приз грабна младата надежда Боби Караилиев от Основно училище „Гоце Делчев”. А участващите осем отбора бяха от Петрич – 3 отбора, а останалите пет бяха от Марикостиново, Коларово, Кърналово, Беласица и Първомай.