Гонзо разговаря с шефовете на Черно море, Матушев го сменя?
Гонзо разговаря с шефовете на Черно море, Матушев го сменя? / Gong.bg

Старши треньорът на Черно море Георги Иванов в момента е на разговори с част от оперативното ръководство на футболен клуб Черно море. Очаква се на това виждане двете страни да изяснят отношенията си и от страна на „моряците“ да бъде разрешено на Георги Иванов да напусне заемания досега от него пост. Това ще позволи на Гонзо да се върне в Левски и там да заеме длъжността главен мениджър.

До тези действия се стигна след разбирателство след разбирателството между ръководствата на Левски и Черно море.

Досега се смяташе, че основен кандидат за овакантения от Георги Иванов пост ще е бившият наставник и на Левски, и на Черно море Илиан Илиев, но според информация на Дарик радио и Gong.bg, основен кандидат за позицията старши треньор на варненския тим е Неделчо Матушев, който за последно бе старши треньор на Локомотив Пловдив.

По наша информация, ръководството на Черно море е провело разговори с няколко евентуални кандидати за поста, който ще освободи Георги Иванов. В крайна сметка тимът, който се финансира от ТИМ, ще избира измежду Неделчо Матушев и Илиан Илиев. Според източници от Варна, шансовете на родения в морската столица Илиев са в пъти по-големи. Очаква се в близките часове да има информация от страна на Черно море за това, което ще се случи като промени в клуба.

Ако Георги Иванов бъде освободен, то още днес ще се завърне в София и ще поеме управлението на Левски.