През август Дарик звучи различно!
През август Дарик звучи различно! / снимка: Sofia Photo Agency, архив

От 1 август Дарик радио стартира лятната си програмна схема.

И този сезон до началото на септември гласовете на Дарик ви провокират с интересни идеи. И това лято репортерите са готови да гонят скуката с атрактивни рубрики в ефира.

Какво да очаквате?

В делничните дни след 7.30 ч. първо ще ви събужда Михаил Дюзев, а после ще се включи и друга емблема на радиото - Драго Симеонов. На територията на „Витамин: нещо СВЕЖО по ДАРИК” сутрешният екип обещава много информация и забавление до 11.00 ч.

Между 11.00 и 12.00 ч. ефира атакува спортната редакция на Гонг. Всеки ден в „Часът на Гонг” неуморните репортери и редактори ще ви представят новини, коментари, спортни резултати и клюки от събитията по пистите и терените.

В следобедните жеги разтуха ще намирате в минутите на Дарик СИЕСТА. За настроението между 13.00 и 17.00 ч. ще се грижат Александра Гинева, Деа Манолова, Йовка Йовчева, Марта Младенова и Драго Симеонов. Това е времето, в което Дарик ви кани да станете и трафик репортерите ни из страната - разкажете как пътувате директно в ефир.

След новинарската емисия в 18.00 ч. телефонът на Дарик остава отворена зона за всеки, който има какво да каже или просто иска да бъде чут! „Вие сте на ход” е лятното предаване на Дарик за връзка със слушателите!

Всеки може да се обади на ефирния телефон 02 984983, за да се включи със своята гледна точка по актуалните теми за обществото.

През уикенда Дарик радио отново е готово с предизвикателства!

Сутрешният „Витамин” няма да ви остави да мързелувате - Александра Гинева, Елена Бейкова и Марта Младенова ще ви събуждат в събота между 10.00 и 12.00 ч., а в неделя дори по-отрано - още в 8.00 ч.

Следобедите в началото на август са запазени за ДАРИК УИКЕНД с Инес Павлова, която вече загатна какво да очаквате между 13.00 и 17.00 ч. в събота, и по същото време, но до 15.00 ч. в неделя. Времето си в неделя Инес мило отстъпва на DRIVE TIME JAZZ и Петър Севов. Той пък обещава освен музика, време в ефира да има отново … за вас, слушателите.

След 18 август в ефира се връща и Райна Йотова с „В часа на синята мъгла” във времето между 12.30 и 15.00 ч. отново в неделя.

През целия август всяка неделя ще може да слушате и истории от „Неслучайни срещи”. Петя Царевска е подбрала любими моменти от многото си гости до сега, а вече смело подготвя и новия сезон на „неделния час за откровения”.

За всичко останало - слушайте внимателно и бъдете нащрек!