Готик метъл ще звучи на Каварна рок фест 2011
Готик метъл ще звучи на Каварна рок фест 2011 / Loud Concerts

Готик метъл иконите PARADISE LOST и TIAMAT ще гостуват на Каварна рок фест 2011, съобщиха организаторите от Loud Concerts и община Каварна. PARADISE LOST ще се качат на сцената на фестивала на 15-ти юли, в ролята на ко-хедлайнери заедно с вече обявените финландци от Sonata Arctica. И двете групи ще изпълнят пълните си лайв сетове, като на PARADISE LOST се пада честта да закрият първата фестивална вечер. TIAMAT ще забият на стадион Калиакра на 16-ти юли.

Традиционният рок фестивал, КАВАРНА РОК ФЕСТ, ще се проведе за шеста поредна година от 15-ти до 17-ти юли в Каварна! В рамките на три дни ще гостуват някои от най-големите и обичани от феновете имена в съвременната екстремна рок и метъл сцена.

Билетите за КАВАРНА РОК ФЕСТ 2011 са вече в продажба в мрежите на Ticketstream.bg и Eventim.bg, в магазините на Office 1 Superstore, Orange Center, Tехномаркет, Мултирама, TBI, Пикадили и Германос.

Цената на еднодневен билет за фестивала е 40 лв., a тридневният пропуск - 90 лв.

И този път организаторите от Loud Concerts и община Каварна са подготвили за феновете на тежката музика разнообразни атракции, съпровождащи фестивала. Отново ще има кран за бънджи скокове, фестивално радио, което ще звучи през целия период на феста и signing sessions с групите, участващи в КАВАРНА РОК ФЕСТ 2011.