Ботев чака Нефтохимик Бургас
Ботев чака Нефтохимик Бургас / Gong.bg, архив

"Ботев"-Враца приема тима на "Нефтохимик"-Бургас в мач от 1/16-финалите от турнира за Купата на България. Двубоят ще се играе утре от 15.00 часа на стадион "Христо Ботев". Врачани излизат за победа срещу "Нефтохимик", категоричен е наставникът Антони Здравков. Той уточни, че неговият тим ще направи всичко възможно за да продължи напред в надпреварата. Срещу "Нефтохимик" треньорът ще даде възможност за изява на футболисти, които рядко намират място в титулярния състав.

"Със сигурност ще има промени в тима, но това в никакъв случай не означава, че ще излезем на терена за да отбием номер", коментира е Здравков. Той съобщи, че в отбора няма наказани футболисти, но има трима контузени от мача с "Етър".

Под въпрос за утрешния двубой са Маркети, който е с оток на коляното, Жайро - с подут глезен и Андрей Атанасов  - с болки в крака. Срещата между "Ботев"-Враца и "Нефтохимик"-Бургас ще ръководи Цветан Кръстев от Варна. Ще му асистират Димчо Вълчев също от Варна и Александър Николов от Видин. Четвърти съдия на мача ще е Данаил Захариев от София.