Гонзо: В Локо Пд се формирах като личност и като характер
Гонзо: В Локо Пд се формирах като личност и като характер / Gong.bg

Новият треньор на Локомотив Пловдив Георги Иванов-Гонзо говори по време на своето официално представяне като заяви, че именно отборът на Локо Пд го е изградил като личност и характер и добави, че е радостен да се завърне в клуба.

„Радостен съм че съм тук. Локомотив е част от мен. Ще се опитаме да направим така, че отборът да не изглежда по такъв начин“, бяха първите думи на бившият треньор на Левски.

„Локомотив е отбор с традиции, класирането му не отговаря на това, което е. Ще работим с играчите, с които разполагаме“, продължи Гонзо.

„Гледал съм мачове на Локомотив в София. Ще изгледам мачове на запис. Днес имаме контрола с Черноморец, в събота има контрола с Любимец. Искам всеки да се отнася максимално сериозно“.

"Има доста работа, хората които сме тук знае, че мястото което взема отбора не е реално, затова ние трябв ада се борим за по-добро класиране".

Бившата легенда на Левски разкри и екипа, с който ще работи, а това са: Георги Шейтанов Шейтанов (треньор на вратарите) Ивайло Петров-Пифа и Петър Пашев ще бъдат помощник треньори помощник. Наско Узунов е изпълнителен директор. Хроисто Бонев ще помага на специалиста в спортно-техническата материя.

„Нормално е, когато съм прекарал 15 години в Левски да чувствам това място като свое. Но Локомотив никога не ми е бил далечен. Тук съм бил в школата, в голяма степен съм се формирал тук като личност и като характер. Това е нормално във футбола ситуациите се менят, отборите също“, завърши легендата на "сините".