• Размер на шрифта:

Аню Ангелов мисли не с колко, а как да бъдат увеличени заплатите на военните

3 септември 2012 13:31 | Автор: Павел Хаджиев

Аню Ангелов мисли не с колко, а как да бъдат увеличени заплатите на военните
© Sofia Photo Agency, Юлиана Николова  

Министърът на отбраната Аню Ангелов ще настоява възнагражденията на военните да бъдат увеличени. Ангелов обясни, че му предстоят консултации с финансовия министър Симеон Дянков, на които ще бъде обсъдено как това да стане факт от 1 януари догодина.

Министър Ангелов обаче не пожела да каже с колко според него трябва да бъдат вдигнати заплатите. По-важно било да бъде намерен начин това да стане. „Засега избягвам да мисля с колко, мисля как, и това е най-важното за мен. И се надявам да постигнем успех, както с Министерството на финансите, така и с другите колеги.Ние непрекъснато обсъждаме, досега не сме стигнали до съгласие, и, което е по-радостно, до несъгласие. Продължаваме да работим в тази насока. Имаме сега време за консултации през месец септември, които са много важни. И в хода на тези консултации - с премиера, с експертите от Министерството на финансите, със самия финансов министър, ще се стараем да получим онова, което считаме, че трябва да бъде факт от 1 януари 2013-а”, коментира военният министър.

„Ние сме реалисти, отбягваме да говорим за проценти и и цифри, но все пак трябва да има някаква паралелност между онова, което получиха служителите от държавната администрация, с това, което биха получили военнослужещите и другите служители на системата за сигурност”, уточни Ангелов.

Днес министър Аню Ангелов участва в церемонията по откриването на учебната година във Военната академия „Георги Раковски”. В нея се включи и вицепрезидента Маргарита Попова.Етикети: Военните, Аню Ангелов, заплащане

Коментари

Коментирай

Подреди: Първите отгоре Последните отгоре

 • Страница:
 • 1
#1

волунтарист - 03.09.2012 г. 18:36:17

Я! Братчето на Румен Петков е неотлъчно зад министъра.Ами нали ще се "освети" важна информация? Или си играем на други и нови?

 • Страница:
 • 1

Напиши коментар

 • Име *:

  Полетата отбелязани със * са задължителни!
 • Коментар *:

 • Код за сигурност *:

  security code

  Въведи код:

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

Условия за ползване на коментарите »

 

Диpектоp на мебелна фабpика отишъл в командиpовка в Паpиж. Вpъща се и разказва впечатления: - Страшен град! Какви улици, какви магазини! - А жените? -… Виж още