Стара Загора

Фенклубът на „Берое” има ново ръководство

22 август 2012 10:38 | Автор: Дарик Стара Загора

Фенклубът на „Берое” има ново ръководство
© DarikNews.bg, архив  

Ново ръководство си избра "Национален фенклуб Берое - Стара Загора" по време на отчетно-изборно събрание.

Новият председател е Александър Мечев, който е част от фракцията Rakia Power Beroe. В новия Управителен съвет влизат Красимир Ончев (служител в ТЕЦ Марица Изток 2, част от фен фракцията създадена в електрическата централа, фен на Берое от дете и горд баща на бероец, част от Varna Group), Дончо Христов (фен фракция Green Legion), Таньо Георгиев (фен фракция Ultras Beroe) и Йордан Боев (фен фракция CP12).

По време на заседанието, на което присъстваха около 40 привирженици на зелено-белите бе направен отчет за дейността на сдружението с нестопанска цел в първите 8 месеца от годината. От длъжност за освободени досегашните членове на Управителния съвет на фенклуба, както и бяха избрани нов председател и нов Управителен съвет.

Новото ръководство на фенклуба е убедено, че трябва да се загърбят всякакви стари вражди и търкания между привържениците на тима и да се работи заедно за силен фенклуб и здрава подкрепа. Като част от първите си действия новият Управителен съвет подготвя срещи с ръководството на клуба, с играчите, както и с местните институции в лицето на полиция, областна администрация, община и др.

 Етикети: bенклуб, „Берое”, ново ръководство

Напиши коментар

  • Име *:

    Полетата отбелязани със * са задължителни!
  • Коментар *:

  • Код за сигурност *:

    security code

    Въведи код:

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

Условия за ползване на коментарите »

 

Диpектоp на мебелна фабpика отишъл в командиpовка в Паpиж. Вpъща се и разказва впечатления: - Страшен град! Какви улици, какви магазини! - А жените? -… Виж още