Русе

Приемат документи по програмата “Старт на кариерата”

26 юли 2012 15:43 | Автор: Галина Тодорова

Приемат документи по програмата “Старт на кариерата”
© DarikNews, архив  

10 заявления са подадени вече по програмата “Старт на кариерата”, съобщи директорът на Бюрото по труда в Русе Петя Любомирова.

Бюрата по труда в цялата страна от началото на тази седмица приемат документи на младежи с висше образование, които желаят да започнат работа в публичната администрация по програмата на Министерството на труда и социалната политика. Общо 850 работни места са заявени в централните ведомства, областните или общински администрации.

Одобрените младежи ще получават от държавата заплата 400 лева в рамките на 9 месеца. По програмата се поемат и дължимите от работодателя осигуровки, допълнителните възнаграждения по КТ, годишният платен отпуск и болничните.

На територията на област Русе по програмата ще бъдат наети общо 19 млади висшисти.

Крайният срок за депозиране на документите за участие по проекта е 17 август т.г.Етикети: Старт на кариерата, свободни места, прием на документи, бюра по труда

Коментари

Коментирай

Подреди: Първите отгоре Последните отгоре

 • Страница:
 • 1
#4

Въпросник /не доносник/ - 27.07.2012 г. 16:34:31

''Кметът отваря урната с гласовете на русенци за лого на кампанията ''РУСЕ _ЕВРОПЕЙСКА СТОЛИЦА НА КУЛТУРАТА 2019 ГРАД КАНДИДАТ"
Поради що се страхуваш гноме ,под новините за теб да не може да се коментира ? То че си дребен и комплексар ,го знае целия град , а и жените знаеш ли как ''харесват'' такива дребосъци с малки п***и .....та чак ще ти се нахвърлят . Та за отварянето на урната --което и лого да е спечелило ,то града ни няма да е Европейска столица ,то се знае ,но по гадното е че се харчат пари за глупости, вместо да се хванете и да пооправите града малко --колко улици и тротоари са пълна трагедия ,изпокъсах си обувките и си потроших краката ,защото Русе не е само градския площад ,гномове смотани . Снощи гледах как оня смотания Свилен Иванов /зам. кмета по комуналните дейности/ не може две изречения да каже пред репортера на "Делта''...пълна трагедия ,но по страшното е че елементарните глупаци които ги избраха ,сега си мълчат и се крият . Искрено ще се радвам когато ви видя жалките физиомутри ,когато научите че Русе не е избран , как ще гледате кат насрани или по скоро ще скриете новината , а това го знаем от времената на близкото ни комунистическо минало .

#3

данубиан пич - 26.07.2012 г. 16:30:13

не съм чувал за седмична заплата в държавната администрация. заплата нето също няма практика да се дава. май някой се прави на интересен.

#2

:) - 26.07.2012 г. 16:05:44

заплата 400 лева в рамките на 9 месеца

#1

:) - 26.07.2012 г. 16:01:42

400лв. бруто или нето?! на седмица? на месец? или за девет месеца?

 • Страница:
 • 1

Напиши коментар

 • Име *:

  Полетата отбелязани със * са задължителни!
 • Коментар *:

 • Код за сигурност *:

  security code

  Въведи код:

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

Условия за ползване на коментарите »

 

Вчера една циганка ме спря на пътя и вика: - Дай, бате, да ти гледам на ръка... - Е, на, гледай! - викам аз -… Виж още