Кюстендил

Първокласниците от V ОУ „Христо Ботев“ получиха своите удостоверения

25 май 2012 10:18 | Автор: Иво Кирилов

Първокласниците от V ОУ „Христо Ботев“ получиха своите удостоверения
© Пето основно училище „Христо Ботев“  

Първокласниците от Пето основно училище „Христо Ботев“ получиха своите удостоверения за завършен клас. Празникът премина при изключително тържествена атмосфера. Децата показаха на своите близки какво са научили през първата година в училище. Учителките – Елка Георгиева и Валентина Кирилова, избраха модерен начин да демонстрират знанията и възможностите на децата.

Те съчетаха традиционното с иновативното. Мултимедийната презентация обхвана по нов, колоритен и динамичен начин различни видове задачи, игрови елементи, полезни практики. Децата показаха знания и логическо мислене и зарадваха своите родители. В изпълнение на някои от задачите се включиха и самите те. Всички останаха доволни от отличните оценки и прекрасното изживяване.

 Етикети: Кюстендил, деца, училище

Коментари

Коментирай

Подреди: Първите отгоре Последните отгоре

 • Страница:
 • 1
#5

andrei - 08.01.2013 г. 18:55:58

va6to 4eli6te e mnogo hubav i nai umnoto 4eli6te

#4

гост - 28.05.2012 г. 16:08:30

Връщам се отново към тази публикация, за да си припомня вълнуващите мигове, които изживях на този чудесен празник. Аз съм баба на ученичка от по-горните класове в Пето основно училище. Случайно попаднах в класната стая, защото чух весел детски глъч, долитащ от отворената врата. Когато видях искрящите очи на първокласниците, просто останах на техния последен за първи клас урок. Като бивш преподавател, се възхитих на умението на учителките да общуват с децата, на знанията, които показаха малките ученици и на огромната любов, с която родителите окуражаваха своите деца. Такава здрава връзка винаги е гаранция за успех!

#3

родител - 28.05.2012 г. 11:08:47

Сякаш за Дарик Кюстендил ІОУ не съществува! А точно то носи името на светите братя Кирил и Методий. И нашите деца имаха празник, госпожите го бяха приготвили перфектно и беше много вълнуващо. Началото на всяка учебна година започва без височайшо присъствие на кмет и подобни на него. Да не мислите, че хората не забелязват пренебрежителното отношение. Дарик, не мерите с един аршин за всички...

#2

родител - 26.05.2012 г. 20:31:22

Моето дете също е в този клас.Откритият урок на учителките беше изключително интересен.Децата се справиха отлично.Видях много професионализъм и щастливи деца.

#1

родител - 25.05.2012 г. 10:26:37

Беше много интересно и за нас, и за децата. Щастлива съм, че двете учителки учат моето дете!

 • Страница:
 • 1

Напиши коментар

 • Име *:

  Полетата отбелязани със * са задължителни!
 • Коментар *:

 • Код за сигурност *:

  security code

  Въведи код:

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

Условия за ползване на коментарите »

 

Диpектоp на мебелна фабpика отишъл в командиpовка в Паpиж. Вpъща се и разказва впечатления: - Страшен град! Какви улици, какви магазини! - А жените? -… Виж още