БНД подкрепи Коалиция-Кюстендил и кмета Петър Паунов
БНД подкрепи Коалиция-Кюстендил и кмета Петър Паунов / Влади Владимиров

"Коалиция-Кюстендил" подписа коалиционно споразумение с Българска нова демокрация. Подкрепата си за листата с общински съветници изразиха доц. Борислав Великов, доц. д-р Атанас Щерев, председателят на БНД Васимир Радулов и местният им представител Ивайло Панев.

Директорът на театъра Чавдар Ненов е представителят на БНД в листата на "Коалиция-Кюстендил".

„Ние даваме подкрепата си за Петър Паунов и Коалиция-Кюстендил". Паунов е един успешен градоначалник, избран от кюстендилци за втори мандат, нещо което не се е случвало в историята на града. Надявам се с общи усилия да  спомогнем за мнозинство общински съветници, което да работи за още по-добро развитие на общината в трудните условия на криза и на сегашното управление на национално ниво", заяви доц. Борислав Великов.

От името на коалицията Петър Паунов изрази признателност за оказаната подкрепа от БНД. „БНД е основна част от това семейство на демократични ценности, семейство, което не търси разделение, а стои сериозно зад обществените интереси и гражданските приоритети", заяви Петър Паунов.

Кметът изрази и своето възхищение от доц. Великов: „Това е човек, който винаги зарежда с изключителна енергия. Мисля, че заедно можем да решаваме не само местни, но и регионални проблеми. Много от добрите решения на Кюстендил се пренасят и на национално ниво", каза още кметът Паунов.

"Ние залагаме на кмета Петър Паунов и този екип и се надяваме гражданите на Кюстендил да им се доверят", допълни доц. д-р Атанас Щерев, който си припомни как преди 40 години е работил в кюстендилската болница.