Кюстендил

БНД подкрепи "Коалиция-Кюстендил" и кмета Петър Паунов

25 април 2012 13:23 | Автор: Влади Владимиров

БНД подкрепи "Коалиция-Кюстендил" и кмета Петър Паунов
Виктор Янев, доц. Борислав Великов, Петър Паунов, Чавдар Ненов © Влади Владимиров  

"Коалиция-Кюстендил" подписа коалиционно споразумение с Българска нова демокрация. Подкрепата си за листата с общински съветници изразиха доц. Борислав Великов, доц. д-р Атанас Щерев, председателят на БНД Васимир Радулов и местният им представител Ивайло Панев.

Директорът на театъра Чавдар Ненов е представителят на БНД в листата на "Коалиция-Кюстендил".

„Ние даваме подкрепата си за Петър Паунов и Коалиция-Кюстендил". Паунов е един успешен градоначалник, избран от кюстендилци за втори мандат, нещо което не се е случвало в историята на града. Надявам се с общи усилия да  спомогнем за мнозинство общински съветници, което да работи за още по-добро развитие на общината в трудните условия на криза и на сегашното управление на национално ниво", заяви доц. Борислав Великов.

От името на коалицията Петър Паунов изрази признателност за оказаната подкрепа от БНД. „БНД е основна част от това семейство на демократични ценности, семейство, което не търси разделение, а стои сериозно зад обществените интереси и гражданските приоритети", заяви Петър Паунов.

Кметът изрази и своето възхищение от доц. Великов: „Това е човек, който винаги зарежда с изключителна енергия. Мисля, че заедно можем да решаваме не само местни, но и регионални проблеми. Много от добрите решения на Кюстендил се пренасят и на национално ниво", каза още кметът Паунов.

"Ние залагаме на кмета Петър Паунов и този екип и се надяваме гражданите на Кюстендил да им се доверят", допълни доц. д-р Атанас Щерев, който си припомни как преди 40 години е работил в кюстендилската болница.Етикети: БНД, Коалиция- Кюстендил, избори, споразумение

Коментари

Коментирай

Подреди: Първите отгоре Последните отгоре

#76

Отвратен - 01.05.2012 г. 15:36:58

Този Борислав Великов уби човек при ПТП и после уж много съжаляваше! При това си и призна, че ПТП е изцяло по негова вина, обаче не може да върне човекът от отвъдното! И тръгнал сега да подкрепя извънземния АЛФ! Що за извратен тип трябва да си, та точно това да вършиш при положение, че трябва да се скриеш от хорските погледи и в най-добрия за теб случай да си в манастир!

Отвратителен монтански, пърдон михайловградски тип! Дошъл нас да ни учи боклукът! Да се метка на катафалката и в родния революционен селски край при неговата съгражданка, пърдон съселянка - Искрето Фидосова, тежката правна артилерия на ГЕРБ - обаче само на кантар!

#75

... - 25.04.2012 г. 22:48:10

При Борислав Великов изпит се взима или с дупе или с плащане. Корумпираните извратеняци Паунов и Великов се сдушиха...

#74

как не те е срам паунов? - 25.04.2012 г. 22:30:58

Все повече гнусари подкрепят Паунов, такъв какъвто е и той самият.

#73

леле - 25.04.2012 г. 22:29:44

Черешови убийци в мандата на Паунов и в черешовите кампании под негова егида. Подкрепян от убиеца Борислав Великов и винаги поддържан задкулисно ото убиеца Микев.

#72

ОПА - 25.04.2012 г. 22:22:52

ИВАЙЛО ПАНЕВ /СЛОНО/ ПОДСЪДИМ ЗА ЗЛОУПОТРЕБИ ВЪВ ФОНД ЗЕМЕДЕЛИЕ подкрепя ПАУНОВ

#71

Ще ви разкажа за навиците на ВЕЛИКОВ - 25.04.2012 г. 22:17:53

Борислав Великов има педпочитания към млади момченца и други навици свързващи го с директора на театъра ЧАВДАР НЕНОВ

#70

123 - 25.04.2012 г. 22:17:41

Има и слепи в този град невиждам какво е направил толкова този КМЕТ да блъсне 5 бутки и да изгони хората от града призрак срам за него ШАМИ ЩЕ ГО ДОЧАКА КАКЪВ Е МАЗЕН МНОГО ЩЕ МУ СЕ РАДВАТ ГОЛЬОВЦИТЕ

#69

до всички кюстендилци - 25.04.2012 г. 22:12:38

Борислав Великов уби ЧОВЕК и той ще подкрепя ПАУНОВ !!!!! ПАУНОВ СЕ ПОЛЗУВА от услугите на човекоубиец и не се спира пред нищо за да е на власт

#68

ехо - 25.04.2012 г. 22:08:17

Гробокопача на бизнеса в КЮСТЕНДИЛ Е милия кмет като няма работа ходете на околовръсното

#67

куку - 25.04.2012 г. 22:03:10

ПАУНОВ го избраха мангалите и неграмотни баби защото само те останаха в този град

Напиши коментар

  • Име *:

    Полетата отбелязани със * са задължителни!
  • Коментар *:

  • Код за сигурност *:

    security code

    Въведи код:

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

Условия за ползване на коментарите »

 

Пепеляшка се кара на добрата фея след бала: - Това, че каляската ми се превърна в тиква, някак си го преживях. Това, че кочияшите ми… Виж още