Добрич

Регионалната дирекция за социално подпомагане има нов директор

4 април 2012 15:24 | Автор: Емилия Укова

Регионалната дирекция за социално подпомагане има нов директор © Дарик Добрич  

Красимир Масурски е новият директор на Регионална дирекция за социално подпомагане - Добрич. Той заема поста от 2 април, след като спечели конкурс за длъжността, проведен в Агенцията за социално подпомагане.

Красимир Масурски е от Добрич, завършил е Софийски университет, има  бакалавърска степен по социална геронтология и магистърска степен по социално управление и социална политика. Работи в структурите на Министерството на труда и социалната политика от 20 години. Бил е социален работник, главен специалист по социално обслужване, управител на Домашен социален патронаж - Добрич, директор на Бюрото по труда, където последно е заемал длъжността главен експерт.

Красимир Масурски е член на партия ГЕРБ, но уверява, че не е ползвал политически протекции за назначението си. Конкурсът беше труден и абсолютно обективен, заяви той. "Минал съм по всички нива на социалната работа - от редови социален работник до сегашното си назначение за директор. Обичам си професията и съм мотивиран да върша тази работа",  подчерта  Масурски.

В петък той планира среща с директорите на всички общински дирекции за социално подпомагане в областта.

Мястото за директор на Регионалната дирекция за социално подпомагане беше овакантено, след като дългогодишният ръководител на структурата Снежана Ванкова премина на работа към международната благотворителна организация "Лумос". До назначаването на титуляр Дирекцията се ръководеше от временно изпълняващия длъжността Веселин Гочев.Етикети: социално подпомагане, Добрич, директор, Красимир Масурски

Коментари

Коментирай

Подреди: Първите отгоре Последните отгоре

 • Страница:
 • 1
#10

ха-ха - 05.04.2012 г. 22:31:22

"Осман" ли си насран ли хич и не те знам ама май ти от ДПС не си успял да се реализираш с протекции щото и пипито ти е толкова.....то членове на политически партии мноооооооого ама малко са тия дето са на ръководни длъжности, а на човека му се предлага за трети път...явно има за какво.

#9

осман - 05.04.2012 г. 22:07:01

"Масурски е член на партия ГЕРБ, но уверява, че не е ползвал политически протекции за назначението си"....хехехехехе това е много смешно.

#8

Бакалавъра: - 05.04.2012 г. 20:10:51

имал бил бакалавърска степен по "социална геронтология"?!?!?!
Я не ме обиждайте, моля. Това нещо по програма беше половин семестър в първи курс, със "зачот", на който даже даскала не се яви, пък ние се оказа, че сме го взели. Бати сайънсфикшъна...

#7

ДОБРУДЖАНЕЦА - 05.04.2012 г. 17:36:20

Ей хора, този човек има опит, колвкото на Луната има живот, та той никъде не е бил назначаван без политическа протекция и от всякъде е бил гонен поради некадърност. И от патронажа, и от директорското място бе освободен поради доказана некомпетентност, колегите му от БТ са се оттървали от един некадърник и парашутист. Да му мислят социалните работници, че ще им се наложи да търпят още един управляващ, сменял си боята според властниците към деня. Управленците не питаха ли какъв човек са назначили... Боже, опази България!

#6

към социално силна - 05.04.2012 г. 15:39:27

С кой да е със сините, които предадоха идеята? ....и аз на времето подскачах за тях,нооо......важно е ,че е демократ а не комунист.....до колкото ми е известно никога не е бил червен, но може и да греша.А злобарите да плюят....то винаги е така, негативните коментари са от тия, които немогат да те достигнат.........КОЙТО ГО МОЖЕ СИ ГО МОЖЕ

#5

социално-силна - 05.04.2012 г. 13:19:17

Към немасур:
Бабите му не са въртяли масури,нито фамилията му е рождена,а е Колев.Сменил си е фамилията,защото като буен,ама много буен младеж е бил слаб и висок - та прякора му бил "Масура".А пък за цветовете,то е ясно:"Аз съм с Вас,щото сте на власт".

#4

аз - 05.04.2012 г. 13:12:55

син,червен,зелен ....няма значение...въпроса е да е добър специалист, а от статията разбирам,че е еродиран човек и подготвен за тази сфера.....а по отношение на помощите за циганите, за голямо съжаление това май изобщо не зависи от ръководители на месно ниво, това е държавна политика.....Пожелавам успех на господина и дано за тия малко пари които се получават в тази област успее да издържи по - дълго време.

#3

нов - 05.04.2012 г. 08:31:41

едно е да си обичаш професията друго е да обичаш да я вършиш. преразгледай молбите на цялата област и си отговори как в тая бедна България само циганите са социално слаби, и само те взимат помощи при положение че не са и в България. Г-н Масурски не е нужно да обичате нещо което вие сигорно като заплата а да работите съвестно защото в тая бедна държава хората изнемогват гладуват затъват и затъват в дългове такаче не само циганите а всички Българи се нуждаят от помощи пожелавам ви успех и воля за да можете да отхвърляте молбите нациганите както и да им спрете семейните защото те не са в България а са облагодетелствате с помощи

#2

немасур - 04.04.2012 г. 21:53:03

баба му въртяла масурите сигурно

#1

лъвче - 04.04.2012 г. 17:15:36

този чичко беше със синя кръв, сега е с оранжева. да видим дали няма да стане лилава или зелена, кой знае.

 • Страница:
 • 1

Напиши коментар

 • Име *:

  Полетата отбелязани със * са задължителни!
 • Коментар *:

 • Код за сигурност *:

  security code

  Въведи код:

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

Условия за ползване на коментарите »

 

Слушай Дарик Добрич на живо

Вчера една циганка ме спря на пътя и вика: - Дай, бате, да ти гледам на ръка... - Е, на, гледай! - викам аз -… Виж още