Марешки: Кирил Йорданов е зависим от алкохола
Марешки: Кирил Йорданов е зависим от алкохола / Дарик Варна
Марешки: Кирил Йорданов е зависим от алкохола
46248
Марешки: Кирил Йорданов е зависим от алкохола
  • Марешки: Кирил Йорданов е зависим от алкохола

Кирил Йорданов е зависим от алкохола. Това обяви кандидат-кметът Веселин Марешки - втори по брой гласове според предварителните резултати, по адрес на другия участник в балотажа.

Марешки разкри, че няколко дни след като е обявил кандидатурата си за кмет на Варна, Кирил Йорданов му се е обаждал в нетрезво състояние. „Бях подложен на тежък алкохолен тормоз. Над 25 минути бях държан на телефона. Слушах само тежко алкохолно, опиянено сумтене, мънкане и фъфлене", разказа аптечният бос. Той заяви, че има свидетели и разпечатки на разговорите, проведени в присъствието на приятели, докато играели карти.

„Йорданов няма право да управлява повече Варна. Балотаж не трябва да има. Варненци ясно показаха, че Кирил Йорданов не е човекът, който да продължава да управлява", посочи независимият кандидат-кмет. Той призова ГЕРБ да оттеглят подкрепата си от Йорданов.

„Над 2 милиарда лева са минали през община Варна през последния мандат на Кирил Йорданов. И няма един милион за детска градина. Няма нито една детска градина, построена през този мандат с пари от Общината. Има само по някакви кухи схеми, за които документите остават и говорят", заяви още Веселин Марешки. По думите му много години тънем в тази мизерия и вървим в обратната посока.

„Аз съм се родил във Варна, живял съм във Варна и смятам да остана да живея тук, независимо от това дали ще спечеля или загубя изборите. За разлика от някои мои опоненти, които най-вероятно ще се запътят към Швейцария", отбеляза Марешки.

Част от изявлението на независимия претендент за кмет на Варна можете да чуете в звуковия файл.