Кирил Йорданов: Очаквах да има балотаж
Кирил Йорданов: Очаквах да има балотаж / Дарик Варна
Кирил Йорданов: Очаквах да има балотаж
46244
Кирил Йорданов: Очаквах да има балотаж
  • Кирил Йорданов: Очаквах да има балотаж

Балотажът беше най-вероятният резултат от предизборната кампания. Вътрешно в себе си така приемах нещата. Това призна Кирил Йорданов - кандидатът за кмет на Варна, събрал най-много гласове според предварителните проучвания.

„Изненада би била победа на някой от кандидатите за кмет на първи тур, втори резултат за мен или мое неучастие на балотажа", сподели още кандидатът на ГЕРБ за кмет на Варна.

„Ако ме питате следващата седмица какво предстои - здрав сън тази вечер, срещи с избиратели и много диспути", заяви Йорданов. Той обаче постави условия за публичните дебати със своя опонент на балотажа - студио, водещ и опонентите очи в очи ( споделеното от Кирил Йорданов на пресконференцията снощи ще откриете в звуковия файл).

За мен този резултат не е изненада, заяви депутатът и областен лидер на ГЕРБ Павел Димитров. „Предварителните резултати показват, че хората са повярвали в нас, защото това, което обещаваме, мисля че сме го свършили", подчерта Димитров.

Варненският лидер на ГЕРБ заяви още, че кандидатурата на Кирил Йорданов е била правилното решение. „Ще успеем на балотажа", категоричен бе Димитров.