Кандидатът на ПП “МОРЕ” за кмет на Оризаре представи управленската си програма
Кандидатът на ПП “МОРЕ” за кмет на Оризаре представи управленската си програма / netinfo

Кандидатът за кмет от ПП «МОРЕ» Неделчо Недялков ще работи за по-добра инфраструктра, здравеопазване и по-висок стандарт на живот в Оризаре. Това стана ясно на среща с жителите на селото и членовете на ръководството на политическата партия Йордан Динев и Благой Филипов.

Неделчо Недялков представи своя отчет за извършената работа през изтеклия мандат и запозна присъстващите с основните акценти в управленската си програма.

Подобряване на цялостната инфраструктура, изграждане на канализация в селото, предприемане на инициативи за изграждане на пречиствателна станция и пряк път Оризаре - Кошарица, за които има изготвени проекти, са само малка част от приоритетите, заложени в програмата на Неделчо Недялков. Той посочи, че застава твърдо зад партия «МОРЕ», защото това е единствената политическа партия, която през последните четири години е работила в полза на жителите на Оризаре.

«В лицето на Неделчо имате прекрасен кмет, който положи неимоверни усилия и успя да промени облика на селото. Дайте му шанс да продължи започнатото», заяви от своя страна водачът на листата на МОРЕ  и досегашен председател на ОбС Благой Филипов. Той допълни, че през изтеклия мандат се е стремил към правилно разпределение на общинския бюджет за всички населени места и доказателство за това са редица промени, постигнати до момента в Оризаре. Между тях са  канализацията за отпадни води на 10 улици, асфалтиране на близо 20 улици и двата площада, изграждане на две детски площадки, създаване на детска млечна кухня, ремонт на църквата "Света Петка", изграждане на спортен салон и много други.

На срещата лидерът на партията Йордан Динев припомни на жителите, че на местните избори през 2007 г. Оризаре не отчете голям вот за „МОРЕ" и въпреки това общинските съветници от партията не игнорираха жителите на селото. Напротив, гласуваха и одобряваха бюджети за важни проекти и изпълниха своя граждански и обществен дълг. "Затова ви призовавам, сега след 4 години, да претеглите на съвестта си кой може да бъде полезен и да ни се доверите. Не вярвайте на фалшиви герои и празни обещания, ние защитаваме интересите на цялата община и само с вашата подкрепа може да продължим напред", заключи Динев.

ПП "МОРЕ" кани всички свои членове и симпатизанти на голям концерт по повод закриването на кампанията. Заповядайте на 19 октомври 2011 г. от 19,00 ч. на площада през хотел "Месамбрия" - Несебър - Стар град.