“МОРЕ” представи управленската си програма в Слънчев бряг
“МОРЕ” представи управленската си програма в Слънчев бряг / netinfo

Пред стотици членове и симпатизанти, в препълнената зала на хотел "Кубан", ПП "МОРЕ" представи своята управленска програма и вижданията си за развитието на община Несебър и в частност на курортен комплекс Слънчев бряг. На срещата присъстваха идеологът на партията Йордан Динев, както и кандидатите за общински съветници от Сл. Бряг Дойчин Тенев и Галя Харитова.

Пред жителите на комплекса бяха представени 10 от основните акценти, които партията се ангажира, че ще разреши през следващия мандат. Сред най-приоритетните са увеличаване на годишния бюджет за Сл. Бряг, подобряване инфраструктурата в курорта, контрол върху незаконното строителство, създаване на детски площадки, алеи, пейки, създаване на офис на Федерацията на потребителите в Слънчев бряг и др. 

Йордан Динев  определи като едно от най-големите предимства на ПП „МОРЕ" това, че е единствената местна партия, съставена само от местни жители, които добре познават проблемите в общината и като такива ще се борят за по-добри условия за живот. Той изтъкна, че „МОРЕ" не дава неизпълними обещания, а залага в управленската си програма само реални проекти, които ще направят общината по-добро място за живеене. Динев сподели още, че на избираема позиция в листата на партията има човек от Слънчев бряг, който ще наблюдава ежедневните проблеми на курорта и ще защитава интересите на гражданите.

"Виждам в очите ви възможност да успеем и вярвам, че можем да дадем всичко от себе си в Общинския съвет да влязат честни и способни  хора, които познават всеки един от нас и ще защитят нашите общи интереси. Нека всеки от вас си направи равносметка кой какво е направил до момента и какво може да направи. Вярвам във вашата подкрепа, вярвам че ще направите правилния избор, защото само обединени и единни можем да променим общината към по-добро", заключи той.