Искрен Веселинов: Нормални условия за живот – и в селата, и в града!
Искрен Веселинов: Нормални условия за живот – и в селата, и в града! / netinfo

Всички в община Русе - и от града, и от селата – заслужават нормални условия за живот, изтъкна Искрен Веселинов в среща с жители на село Бъзън. Събитието бе проведено с любезното домакинство на пенсионерския клуб в селото.
Кандидатът на „Синята коалиция + ВМРО” изслуша оплакванията на жителите на Бъзън за липсата на грижа от страна на сегашната администрация по отношение на проблемите на малките населени места в общината.

Номер 25 в бюлетината означава реално включване на гражданите на различните квартали и населени места в общината във вземането на решенията по модела на гражданските съвети, припомни Искрен Веселинов.
Веселинов заяви, че е крайно време общинската управа да обърне внимание на реалните нужди и желания на хората от цялата община, а не да мисли, че „самосиндикално” и отгоре може да се определя по приятелски принцип кое по-напред да се извърши и  къде да се инвестира.

Срещите на кандидата за кмет на „Синята коалиция + ВМРО” Искрен Веселинов и на водача на листата за общински съветници д-р Теодора Константинова продължават в село Николово, както и в други села на общината и в кварталите на Русе в идните дни.