Мераклия се оплакал от проститутки и се озовал зад решетките
Мераклия се оплакал от проститутки и се озовал зад решетките / снимка: sxc.hu

Американски почитател на платения секс се оплакал на полицията за измама с качеството на услугата, но в крайна сметка се озовал зад решетките.

26-годишният жител на щата Канзас си наел хотелска стая и си поръчал проститутка по интернет, разказва агенция ЮПИ. Но първата появила се жрица на любовта той не харесал. Наложило се от фирмата за компаньонки да му изпратят втора жрица, но и тя не задоволила вкуса на клиента. В същото време той платил 160 долара, без да получи нищо. Затова си поискал обратно парите, но труженичките на плътските удоволствия го отрязали, че връщането на пари не се практикува, след което напуснали хотелската стая, която трябвало да им бъде работното място за час-два, пише БГНЕС.

Тогава мъжът се обадил на полицията, недоволен от това, което му се предлага. След обаче като го изслушали, стражите на реда му закопчали белезниците. Оказало се, че според закона на щата посещението в публични домове и поръчване на сексуални услуги е нарушение, макар и незначително, дори по-дребно от самото проституиране или сутеньорството. Мераклията за секс обаче не знаел законите на щата.