23 общественици от областта подкрепиха Меглена Кунева
23 общественици от областта подкрепиха Меглена Кунева / Иво Кирилов, Дарик радио

Меглена Кунева бе в Кюстендил, където бе представен Инициативен комитет сформиран от общественици от областта, които застават зад нейната кандидатура за президент на Република България.

23 общественици от областта подкрепиха Меглена Кунева
netinfo

„Ще търся гласовете на всички хора, без значение от коя партия са. Не правя разделение между хората. Всеки може да припознае своите граждански интереси в нашата програма", заяви Кунева в Кюстендил. Тя обави като свои главни цели- работа за хората, образование, здравеопазване, по- добри заплати и върховенство на закона.

23 общественици от областта подкрепиха Меглена Кунева
netinfo

„ Не може да искаш върховенство на закона и да назначаваш за председател на Софийския градски съд, човек с 43 просрочени дела. Не е възможно да ти казват от Института за правна инициатива, че това не са най- походящите кандидати за Висшия съдебен съвет и ти да ги назначаваш. Аз мисля, че президентът има една привилегия, която не е изчерпана, а именно да кара другите да си вършат работата. Това може да стане с публичност, повторение, отчети и контрол, докато не се видят резултатите", допълни Меглена Кунева.

23 души от Кюстендилска област изразиха своята подкрепа за Меглена Кунева, с включването си в Инициативния комитет. Това са- Борислав Владимиров, Ваня Цветкова, Венчо Златанчев, Герги Касабов, Десислава Златкова, Димитрина Първанова, Емилия Костадинова, Жанета Делийска, Иван Танев, Иван Бонев, Любомир Дермански, Михаил Зарев, Пламен Казаков, Пламен Петров, Радостина Златарска, Роза Коритарова, Роза Стоичкова, Силвия Овчарченска, Славчо Евтимов, София Захариева, Стойне Кацарски, Цветелина Величкова и Янита Петрова.

„Кюстендил е изключително прекрасен град, с хубава природа и чист въздух. Бих дошла тук на почивка. Много ми харесва вашата галерия ", заяви още Кунева.