Габрово

Готови са резултатите от външното оценяване след 7 клас

10 юни 2011 11:37 | Автор: Дарик Габрово

Готови са резултатите от външното оценяване след 7 клас
© Дарик Габрово, архив  

 

Вече са ясни резултатите по български език и литература и математика от външното оценяване след седми клас, съобщи началникът на Регионалния инспекторат по образованието в Габрово Георги Маринов.

На mon7.mon.bg с въвеждането на входящ номер и ЕГН, учениците и техните родители могат да проверят, какви са оценките от изпитите.

От 15 до 21 юни седмокласниците кандидатстващи за място в профилираните или професионалните паралелки ще могат да подават документи с желанията си. Първото класиране ще бъде обявено на 24 юни.

Получаването на служебната бележка с оценките  ще става в периода от 15 юни до 25 юли, като тя се издава еднократно на учениците.

Документите за участие в първи и трети етап на класиране се подават в училищата-гнезда за приемане на документи по общини: за Габрово в училище "Св.Св.Кирил и Методий", в Дряново СОУ "Максим Райкович", в Трявна СОУ "Петко  Славейков" и Севлиево в основно училище "Стефан Пешев".

На нарочна пресконференция в понеделник, в Министерство на образованието ще бъдат изнесени данните и резултатите за цяла България. Тогава ще стане ясно, на кое място се нареждат габровските ученици по постигнати резултати, каза още Георги Маринов.

 

 Етикети: външно оценяване, седмокласници, Габрово, резултати

Коментари

Коментирай

Подреди: Първите отгоре Последните отгоре

 • Страница:
 • 1
#1

учител - 10.06.2011 г. 20:02:21

Защо използвате снимка от Априловска гимназия, след като не уточнявате, че подаването на документи за желаещите да учат там, се извършва само и единствено в Априловската гимназия. Моля, бъдете коректни!

 • Страница:
 • 1

Напиши коментар

 • Име *:

  Полетата отбелязани със * са задължителни!
 • Коментар *:

 • Код за сигурност *:

  security code

  Въведи код:

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

Условия за ползване на коментарите »

 

Приказват си трима дядовци: - Аз като умра, искам да ме погребат. - казал първия. - Аз пък да ме кремират. - продължил втория, а… Виж още