Топ 5 на универсалните мъжки фантазии
Топ 5 на универсалните мъжки фантазии / снимка: Reuters, архив

Мъжките фантазии в леглото са склонни да се променят с времето. Но някои от тях остават универсални и никога не „излизат от мода”. Мъжете рядко развинтват сексуалното си въображение, дори и пред постоянната си половинка, обясняват сексолозите.

Номер едно в класацията е стриптийзът. Няма мъж, който да не се впечатли, като види приятелката си да се съблича на фона на музика и приглушено осветление. Често сексуалните фантазии на мъжете са свързани с две жени едновременно. Това не е само мечта на всеки уважаващ се мъж, но и истинска гордост, ако го изживее. Този мъжки блян не бива да плаши нежния пол. Наличието на такава фантазия показва преди всичко, че мъжът е физически напълно здрав.

Поза 69 е сред любимите мъжки илюзии и в списъка се нарежда на трето място, допълва БГНЕС. Въпреки че изглежда проста, не всички двойки се осмеляват да опитат от това удоволствие. Грубият секс е четвъртата мечта в мъжката глава. Понякога всеки иска да бъде слаб и беззащитен. Поне веднъж в живота всеки мъж се надява да бъде завързан към леглото, отбелязват сексолози.

Петото място заемат ролевите игри. Най-исканите роли, в които жените трябва да влязат, са на шеф, медицинска сестра, Лолита или някоя известна актриса. Шефката трябва да бъде груба, сестрата грижлива и внимателна, Лолита е нежна и невинна, а за актрисата оставяме на вашето въображение.