Фотоконкурс за Деня на водата организира ВиК-Шумен
Фотоконкурс за Деня на водата организира ВиК-Шумен / Dariknews.bg

Фотоконкурс на тема „Водата е не само наследство на предците ни, тя е основен дълг на нашите наследници" посветен на Световния ден на водата - 22 март организира ВиК-Шумен. В него магат да участват любители и професионални фотографи. Срокът за приемане на фотографии е от 18 януари до 11 март, като всеки участник може да изпрати до 3 броя  снимки във формат jpg  не по- малки от  3072 х 2048 пиксела. Изборът на победителите  ще се извърши от професионално жури.

Участниците във фотокнокурсът трябва да гарантират, че  са носители на авторските права и на правата за публикация на творбата, както и че освобождава „Водоснабдяване и Канализация - Шумен" ООД   от всякакви претенции на трети лица, свързани с използването на творбата за промоционалните цели на конкурса.

В двата раздела - любителска и художествена фотография ще бъдат присъдени първа, втора и трета награда, както и по три поощрителни награди, които ще се връчат на Световния ден на водата - 22 март. С наградените и други избрани фотографии ще бъде организирана изложба.

Желаещите да участват в конкурса могат да изпращат своите творби на e-mail konkurs@vik-shumen.net, заедно с попълнено заявление за участие.

Официалните правила и заявлението за участие ще бъдат публикувани на интернет адрес www.vik-shumen.net, както и на Facebook страницата на дружеството. За повече информация: 054/876 860 и e-mail: maia.docheva@vik-shumen.net