Свекървите - най-голямата опасност за брака
Свекървите - най-голямата опасност за брака / sxc.hu

Много от младите двойки решават да се оженят, смятайки, че семейният им живот е тяхна лична работа. Това на пръв поглед е невинна заблуда, която поставя под съмнение семейното щастие. Бъдете разумни и се опитайте да научите повече за семейството, в което възнамерявате да влезете.

Мъжете - едни пораснали деца, са толерантни при избора на съпруга, но майка им е най-голямата опасност за брака. Такава е природата на жените, понякога да бъдат непоносими. Не всички са еднакви, но е добре да очаквате и най-лошото. Има много фактори, които могат силно да повлияят на отношенията между снаха и свекърва, предупреждава БГНЕС.

На първо място майките трудно превъзмогват идеята да отстъпят на друга първото място в сърцето на момчето си. Особено ако вашият избраник е единствено дете - пазете се от майчинската ревност, защото тя няма да го даде без "бой".

От връзката между него и майка му ще разберете дали бракът ви ще бъде сполучлив. Щом партньорът ви се интересува постоянно от мнението на майка си, страхува се от гнева й и лесно се манипулира - бракът е обречен. Решени ли сте да запазите връзката, отведете го надалече. Разстоянията с непоносимите роднини винаги вършат добра работа.