Депутати и губернатор залесиха парк в с. Дибич
Депутати и губернатор залесиха парк в с. Дибич / netinfo

Депутатите от ГЕРБ Ивайло Тошев и Красимир Минчев, областният управител на Шумен Димитър Александров и зам.-областният управител Ралица Тодорова се включиха в акцията по залесяване на парка в с. Дибич. Народните представители и губернаторът на Шумен, заедно с кмета Дария Георгиева и жители на селото засадиха 130 иглолистни и широколистни дървета. Те са осигурени от областната организация на ЖЕНИ ГЕРБ.

Паркът в центъра на селото е изграден по идеен проект на кмета на Дибич Дария Георгиева, а финансирането е осигурено от община Шумен. В зелената зона до кметството са оформени и алеи с места за отдих.

„Дано тези инициативи стават все повече и повече. Това е едно продължение на предприетите от нас традиции", заяви народният представител Ивайло Тошев. Той припомни, че именно по инициатива на ГЕРБ беше възобновена Халваджийската чешма. „Радвам се, че в този ден в общинската структура на ГЕРБ бяха приети и нови 97 члена", каза още Тошев.

  

Депутати и губернатор залесиха парк в с Дибич
netinfo

„Винаги е вълнуващо да посадиш дърво, да отгледаш деца и да направиш къща. Надявам се тези дървета да бъдат така здрави, както е здрава и успешна ГЕРБ", добави  депутатът Красимир Минчев.

Депутати и губернатор залесиха парк в с Дибич
netinfo

Губернаторът на Шумен Димитър Александров призова всички да се грижат за природата. „Ако не се грижим за това, което е около нас и нашите деца няма да растат такива каквито трябва -да бъдат здрави. След 30-40 години тук ще стане едно прекрасно място за Дибич", добави Александров.

Депутати и губернатор залесиха парк в с Дибич
netinfo

От своя страна кметът на Дибич Дария Георгиева призова населението на селото да пази парка и да съхранява природата.

Депутати и губернатор залесиха парк в с Дибич
netinfo