Дзаферович няма да се върне в Берое, Генев ще играе под Аязмото
Дзаферович няма да се върне в Берое, Генев ще играе под Аязмото / Gong.bg

Председателят на съвета на директорите в Берое Дамян Георгиев разкри за Гонг, че е разговарял няколко пъти с хърватския защитник Ваня Дзаферович, но той много трудно ще се върне отново в тима от Стара Загора.
„Говорих няколко пъти с Ваня и той иска да играе в чужбина. А и към момента не виждам как той може да се завърне в Берое, с оглед финансовата ситуация в клуба и това, че иска голяма заплата", сподели шефът в клуба.
„Смятам, че съм постигнал споразумение с Румен Рангелов. Разбрал съм се с него за личните му условия. Той очаква оферти до края на седмицата и ако не получи по-добра ще се присъедини към отбора за началото на подготовката", добави председателят на съвета на директорите в Берое.
„Със Стойчо Младенов вече сме се разбрали и остава той да подпише само своя договор, като това ще стане преди първата тренировка на отбора на 16 юни. С Левски сме се разбрали за Виктор Генев. Той трябва да играе един сезон под наем при нас, но аз искам да разговарям и с играча. За мен е важно мнението на Виктор Генев", каза още Дамян Георгиев.

В същото време от продажбата на Иво Иванов в Левски, Берое ще получи 100 хиляди евро платени разсрочено, 20% от бъдещ трансфер на защитника и договор за наем за една година на Виктор Генев, който ще подсили заралии за следващия сезон.