Феновете на Юнайтед се чудят на решението на Бербатов
Феновете на Юнайтед се чудят на решението на Бербатов / Sofia Photo Agency
Решението на Димитър Бербатов да се откаже от националния отбор на България естествено предизвика дискусия и между феновете на Манчестър Юнайтед.

Три са възможните обяснения според привържениците на „червените дяволи” – за да се концентрира изцяло върху кариерата си за клуба, за да се концентрира върху кариерата за клуба, в който ще премине през лятото, или заради прекалено многото критика по негов адрес.

В специална тема посветена на решението на Бербатов във форума към официалната страница на Юнайтед, един от феновете е публикувал и превод на английски на голяма част от пресконференцията, която даде нападателят днес.

Като цяло мненията за запалянковците са, че ако Бербатов остане на „Олд Трафорд” и през следващия сезон, ще може да се концентрира изцяло върху подобряване на представянето си с екипа на Манчестър Юнайтед.

Други напълно подкрепят българина като според тях Бербатов не е оценяван в родината си, и често критиците хвърлят цялата вина за неуспехите на националния отбор върху него.