Кюстендил

Новият ресторант "Тихия кът 2" отвори врати в Кюстендил

2 май 2010 12:24 | Иво Кирилов | 13 Коментирай Препоръчай (2)

Новият ресторант "Тихия кът 2" отвори врати в Кюстендил
© Иво Кирилов, Дарик радио  

Новият ресторант "Тихия кът 2" отвори врати в Кюстендил. Той се намира на мястото на досегашния ирландски пъб "Дъблин". На стилният коктейл присъстваха над 70 гости, сред които общински съветници, лекари, адвокати и бизнесмени от Кюстендил.

Собственикът на заведението Петър Петрушев обяви, че новото заведение ще предлага уникална кухня. В менюто ще има български,италиански и китайски ястия. Работното време на "Тихия кът 2" ще бъде от 10.00 до 00.00 часа.




Коментари

Коментирай

Подреди: Първите отгоре Последните отгоре

  • Страница:
  • 1
  • 2
  • »
#13

Василена Стоянова - 17.07.2011 г. 00:13:39

Благодаря за неприятното изкарване във Вашия ресторант. Все пак ние сме клиенти и си плащаме с реални пали . Не сме длъжни да понасяме невъзпитания Ви персонал . Ще се постараем да не водим повече наши гости при Вас. Благодаря.

#12

1234567 - 16.05.2010 г. 23:01:08

evalaaa i obslujvanetoo i hranata sa otlichniii produljavaite v sushtia duh !

#11

777 - 04.05.2010 г. 22:06:09

готвачите са супер, но ако обслужват клиентите с това темпо като в другия ресторант... леле мале

#10

Бар Код - 02.05.2010 г. 22:36:09

Аз, съм с различни впечатления и не бих казал, че старият шеф на "Дъблин" - Иво е, ще ползвам определението "стиснат", както каза някой в едно мнение преди мен. Преди известно време, имах семеен повод за празнуване. Бях само с жена си. С Иво сме само познати. В един момент сервитьорът поднесе деликатес, и десерт дори, които никак не бяха евтини, като каза само - това е подарък от заведението. Бяхме трогнати от жеста! Малцина биха направили подобно нещо, а всеки собственик на заведение може да си го позволи /примерно/. Не съм известна фигура и не заемам някакъв пост в случай, че някой си помисли, че това не е случайно. Иво е от малкото скромни по характер хора с възможности в нашия град, и всеки който го познава би казал същото. "Дъблин" бе на ниво, във всяко отношение, и заведение направено със стил. Не трябва човек да е познавач, за да види, че не са жалени средства в заведението, а това някак не се връзва със "стиснат" , напротив ! Аз съм с много добри впечатления от "Дъблин" !
Успех на новия собственик и попътен вятър !

#9

Д-р Хаус - 02.05.2010 г. 22:19:10

Браво, още едно хубаво заведение в Кюстендил, където получаваш това, за което плащаш, без мизерии с перфектна кухня. Успехи !

#8

? - 02.05.2010 г. 21:13:22

браво и от мен, но за да успее трябва да има и клиенти,а в тази икономическа ситуация не знам от къде ще дойдат

#7

КОД - 02.05.2010 г. 21:13:20

Айде успех, па дано не си стиснат като предишните собственици-Дида и мъжа и.
Случвало ни се е да си поръчваме порции, които на снимката изглеждат добре , а като ни ги донесат сервитьорите, то 1/3 от показаното на картинката.Ха-ха.
Но повече и не се върнахме там със съпругата ми и приятелите.
Така не се прави бизнес, скъпи Иво!!!
Успех на Петър Петрушев!!!

#6

........................ - 02.05.2010 г. 20:08:04

Bravo pone na mene mi e blizko da odim da se napiq pa da si se pribera po barje :D:D:D...............

#5

Chestito - 02.05.2010 г. 19:47:10

uspeh ot sartze!Ne vi poznavam ,no se radvam na uporitite hora!!!

#4

Chestito - 02.05.2010 г. 18:04:50

Bravo na mladijat i nabiziozen Kjustendilez.Da ostane vinagi taka korekten i otzivchiv kam gostite.Mnogo uspeh v ne lekata rabota da uspjava da pokazva che ima uporiti,chesni i razbirashti ot rbotata si profesionalisti v Kjustendil.Bravo

  • Страница:
  • 1
  • 2
  • »

Напиши коментар

  • Име *:

    Полетата отбелязани със * са задължителни!
  • E-mail:

  • Коментар *:

  • Код за сигурност *:

    security code

    Въведи код:

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

Условия за ползване на коментарите »