Корнелия Нинова: Имам битка с Борисов, не със Станишев
Корнелия Нинова: Имам битка с Борисов, не със Станишев / Sofia Photo Agency
Корнелия Нинова: Имам битка с Борисов, не със Станишев
28385
Корнелия Нинова: Имам битка с Борисов, не със Станишев
  • Корнелия Нинова: Имам битка с Борисов, не със Станишев

"Имам битка с премиера Бойко Борисов, а не със Сергей Станишев" - така благоевградският депутат от "Коалиция за България" Корнелия Нинова коментира тиражираните обвинения, че прави подписка срещу лидера си съпартиец.

"Твърдението, че аз и Кирил Добрев искаме свалянето на Сергей Станишев от лидерския пост и настояваме за свикване на извънреден конгрес на БСП е лъжа", каза в Благоевград Корнелия Нинова.

Тя подчерта, че не участва в интриги. Според нея никой социалист не е виждал подобна подписка срещу Сергей Станишев. Нинова е категорична, че тези голословни твърдения са дело на партийни фигури, които целят политически интриги.

"Правих подписка, но не срещу Сергей, а срещу чудовищните размери на контрабандата у нас. Събирам подписите на свои колеги в парламента за свикване на Комисията по вътрешен ред и сигурност. Настояваме спешно да бъде изслушан директорът на "Митниците" Ваньо Танов, който е отговорен за нарасналата два пъти контрабанда на цигари спрямо миналата година", каза Корнелия Нинова.

Тя подчерта, че към този момент липсва само един подпис за свикване на ресорната комисия. Изненадващо, депутатите от РЗС не са подкрепили искането, независимо, че пред електората се представят като дейни борци срещу корупцията и закононарушенията, коментира Нинова.

Други новини от Благоевград