Мъжете не обичат заповеди в спалнята, но мълчат и какво искат
Мъжете не обичат заповеди в спалнята, но мълчат и какво искат / снимка: sxc.hu

Какви са истинските копнежи на мъжа в леглото? Той сигурно никога няма да ви признае сам. Вярно, и мъжете изгарят от желание да разкажат на приятелите си за секса, който са правили вчера, но рядко изпадат в подробности. А когато стане въпрос за истинско разкриване на тайните им желания, те стават още по-мълчаливи.

Но винаги се намират ентусиасти, които да търсят отговори на сложни въпроси като този. След „тежки наблюдения и анализи" вече са формулирани и някои универсални тактики по отношение на секса, които повечето мъже желаят, но не знаят как да поискат.

В спалнята например, капацитетите по въпроса извеждат акцента, че силния пол не си пада по еротични инструкции. В леглото мъжете обичат да правят това, което им допада, а не да изпълняват нареждания. Те определено обичат да държат нещата в свои ръце, но пък няма да откажат, ако веднъж и партньорката им поеме инициативата. Твърде често надеждата им в такъв момент е половинката да сбъдне поне част от фантазиите им. В същото време обаче не са готови да разкажат открито какви са те.

Е, да, мъжете искат лоши момичета и дори женската душа да е добра по природа, в секса трябва да е истински дявол. Но, ангел или дявол, всъщност никой не дава ключ и решение на въпроса за какво фантазира Той.