Моника Белучи позира бременна
Моника Белучи позира бременна / снимка: БГНЕС

Актрисата Моника Белучи позира бременна за корицата на италианското издание на Vanity Fair. Италианката е бременна с второто си дете от френския актьор Венсан Касел.

Белучи позира за престижното списание, показвайки корема си, както преди години направи Деми Мур, но заложи на по-голяма дискретност и застана пред обектива по черен сатенен комплект, разкривайки част от корема си.

В интервюто Моника Белучи разказва за щастието си отново да е бременна, за съпруга си Венсан Касел и за тяхната дъщеричка Дева, която сее роди през 2004 г.

"Казаха ми да имам второ дете веднага след раждането на Дева, но аз не се чувствах готова. Когато това чувство се появи, надявах се веднага да забременея. Не се наложи да се подложа на терапия и може би, че баба ми е имала дете на 47 г., е някакъв знак. Въпрос на късмет. Ако имах проблем със зачеването, щях да съм една от многото", споделя актрисата, цитирана от БГНЕС.

Тя заяви, че съпругът й я подкрепя много. "Венсан е много внимателен. Колкото повече минава времето, толкова повече обичам мъжа, който стана. Когато се запознахме, той беше на 28 г., а вече е мъж с огромно чувство за отговорност и ме кара да се чувства добре до него. Дева се нуждае от него толкова, колкото и от мен. Винаги съм си мислела, че, ако нещо стане с мен ,Венсан ще знае какво да прави с дъщерите ни. Една жена винаги може да каже "сама направих детето си", но да имаш партньор до себе си помага много и на жената, и на детето", казва още Белучи.

Очаква се бебето да се появи през май и най-вероятно актрисата ще избере да роди в Италия.