Кои са най-лудите места за секс
Кои са най-лудите места за секс / снимка: sxc.hu

Сексът на "необичайно" място покачва градуса на много двойки, които най-често се отдават на ласки извън спалнята, за да се насладят на удоволствието, което им носи онзи огромен риск да бъдат хванати. Колата, банята, някое заведение или по бързата процедура в самолета са едни от най-често срещаните места за правене на любов.

Според анкета, самолетът е едно от най-привлекателните места за секс, може би за това, че възбуждащ ви се струва само израза "затегнете колана". Някои от анкетираните споделят, че тайно искат да правят секс по средата на тъмна улица, други пък са хвърлили око на ескалатора в метрото, пише БГНЕС. За много мъже и жени това са само фантазии, но има и двойки, които наистина са опитвали места като банята на интернет клуб, кафето, което посещават, отгоре върху масата за билярд или дори върху бюрото в офиса.

За по-романтичните натури подходящо място е терасата на лунна светлина или на палубата на кораб под звуците на романтична музика.

Междувременно бяха оповестени резултатите и от друго изследване, според които британците са най-издръжливи в леглото. След като в продължение на години британските мъже бяха обвинявани в сексуална некомпетентност, те най-сетне успяха да докажат обратното. Холандски изследователи измериха средната продължителност в секса на почти 500 души, представители на пет различни нации.

Резултатите: Мъжете, идващи от Великобритания, постигнали средно време от 10 минути, американците 8 минути, холандците 6,5 минути и испанците 4,9 минути. Най-бързи в секса се оказали турците, които издържали едва около 4,4 минути.

Куриозите: Мъж, чиято националност не била определена, издържал само 6 секунди, а друг 52 минути.