Балъков към журналистите: Вашата работа е най-лесна
Балъков към журналистите: Вашата работа е най-лесна / netinfo

Нервите на наставника на Черноморец Бургас Красимир Балъков не издържаха след поредицата от слаби резултати на „акулите” в шампионата. На редовния си брифинг днес, специалистът си позволи да апострофира журналист, заявявайки че неговата работа е "най-лесна".

"Преди време когато купувахме само по възрастни и опитни футболисти, питахте защо взимаме играчи над 30 години. Сега когато залагаме на по-млади футболисти казвате, че не стават за първия отбор. Вашата професия е най-лесна. Вие си задавате въпросите и търсите спектакъла”, заяде се Балъков с присъстващите журналисти.

„Колко пъти ви обяснявам, че на един млад футболист му трябват години, за да може да се обиграе и да стане опитен. Ако не играе в мачовете как да се обиграе? Ако не ги вземам при мен, къде ще станат футболисти? Може ли вие да ми отговорите, като познавате толкова добре футболната материя”, изригна още бившият халф на Щутгарт.

„Много елементарно задавате въпросите си. Какво да ви обяснявам на вас като вие ми задавате абсолютно елементарен, фенски въпрос, който няма нищо общо с футбола. Ако разбирате от футбол ще ми зададете по-конкретен въпрос. Така не се задават въпроси. Така може да питате някой, който не се занимава с професионален футбол”, каза още Балъков.