Костадин Хаджигаев: Хора, които казват на топката тиква, нямат право да коментират спорта
Костадин Хаджигаев: Хора, които казват на топката тиква, нямат право да коментират спорта / снимка: Дарик - Благоевград, Елина Христова
Костадин Хаджигаев: Хора, които казват на топката тиква, нямат право да коментират спорта
26428
Костадин Хаджигаев: Хора, които казват на топката тиква, нямат право да коментират спорта
  • Костадин Хаджигаев: Хора, които казват на топката тиква, нямат право да коментират спорта

Най-малко Владимир Елезов има право да коментира въпроса със стадиона в Благоевград, защото той няма никакъв принос нито за стадиона, нито за спорта в града, коментира на пресконференция председателят на местния парламент Костадин Хаджигаев. Думите му са в отговор на изявлението на общинския съветник и председател на ГС "ЕКИП", който по-рано днес обяви, че ГЕРБ и политическите винарки около партията са на път да оставят града и ПФК "Пирин" без стадион.

Човек, който по време на сесии чете вестници, гравитиращи около него, и който на топката казва тиква, е меко казано смешно и несериозно да прави такива коментари, каза Хаджигаев. Цял град знае какво прави ГЕРБ за спорта и как Спортната комисия към партията се пребори, за да има общинска програма за спорт, добави той.

Нека Елезов да излезе и да обясни на хората, че на стадиона има ивици пожълтяла трева не защото е изсъхнала, а защото изграденият незаконен водопрод е със сгрешена технология, подчерта парламентарният председател. Той препоръча на съветника Владимир Елезов първо да се запознае с фактите, а после да коментира подобни въпроси.

За разлика от г-н Елезов, който не е дал една стотинка за спорта, в ГЕРБ има цели спортни фамилии, даващи много за тази сфера, изтъкна още Костадин Хаджигаев.

Още коментари от Костадин Хадгигаев чуйте в прикачения звуков файл