Мъжете обичат жени в черно бельо
Мъжете обичат жени в черно бельо / cнимкa: Sofia Photo Agency Юлиана Николова

Мъжете най-много обичат да виждат партньорката си в зашеметяващо черно бельо. Това показват резултатите от проучване, проведено във Великобритания. В същото време почти половината от анкетираните мъже казват, че най-малко обичат бельо в червен цвят.

За разлика от мъжете две трети от жените смятат, че на мъжете им харесва червеното или розовото секси бельо. С това изследване се разбива още един мит, че червения цвят на бельото е най-секси и че жените трябва обезателно да го носят когато искат да флиртуват с някого, пише БГНЕС. Допитването показва че червения цвят слабо действа, поне когато става въпрос за британците. Над 50% от анкетираните отбелязали като най-не харесван цвят червения, 18% отговарят отрицателно за розовия и 11% за телесния цвят.

Противно на това 47% от мъжете отбелязват на първо място черния цвят като любим, след което е белия цвят - 34%. Така че скъпи дами ако искате да впечатлите любимия за деня на влюбените Св. Валентин сложете си черно бельо. Те си падат най-много по него.