Още трима тръгват с Локо Пд за Анталия, Боби Илиев подписа
Още трима тръгват с Локо Пд за Анталия, Боби Илиев подписа / lportala.net
Групата на Локо Пд за лагера в Анталия нарастна на 26 футболисти. Първоначално Наджи Шенсой обяви имената на 23 играчи, които ще се подготвят в турския курорт. Броят им се увеличи след пристигането в тима на Боян Илиев, конгоанецът Трезор Лунтала и уругваецът Виктор Факундес.

Бившият футболист на Спартак Вн и Левски днес подписа за година и половина със „смърфовете”. Двамата чужденци пък ще се присъединят към отбора буквално в последния момент. Лунтала пристигна в България в ранния следобед и веднага потегли за Пловдив, полетът на Факундес се очаква да кацне на летище „София” около 22 часа довечера. По-най-бързия начин уругваецът трябва да измине разстоянието до града под тепетата, от където точно в полунощ Локо Пд тръгва за Турция.

„Черно-белите” ще пътуват с автобус до Истанбул, а от там до Анталия ще летят със самолет.

Пловдивчани проведоха само една тренировка днес, като тя бе във финтеса. Следобед Шенсой пусна момчетата си, за да могат спокойно да се подготвят за пътуването.

В Анталия Локо Пд ще остане до 18 февруари, като в този период „смърфовете” ще играят пет контролни срещи. В тях съперници са Кошице (6 февруари), Дебрецен (8-ми), Университатя Крайова (10-ти), Ред Бул (13-ти), а в последния спаринг срещат Стяуа или Динамо (Букурещ) (16-ти). От клуба уточниха, че предварително заявените дати може да претърпят промени.