Габрово

Вестник "Габрово днес" вече е частен

20 ноември 2009 17:23 | Автор: Стела Благоева

Вестник "Габрово днес" вече е частен © Дарик нюз  

 

Новият собственик на вестник „Габрово днес" е дружеството с ограничена отговорност „Габрово днес 09".  В него участват сегашният журналистически екип на изданието и бизнесменът Йовчо Спасов, управител на фирма „Димас".

Продажбата стана днес на обявения от Община Габрово публичен търг, в който дружеството бе единствения участник. Намеренията на новите собственици са да запазят формата и визията на вестника.Етикети: вестник „Габрово днес", частен, „Димас"

Коментари

Коментирай

Подреди: Първите отгоре Последните отгоре

 • Страница:
 • 1
 • 2
 • »
#15

надежда иванова - 09.03.2010 г. 15:30:04

здравейте! добре е, че радио дарик дава рвъзможност на своите слушатели да общуват помежду си и да коментират това, което ги вълнува. това, което искам да напиша сега касае най-младите слушатели на радиото в региона- кандидатстудентите и техните родители. понеже те вече се вълнуват относно своето кандидатстване тази година трябва да знаят, че на 15 март в габрово ще гостува кандидатстудентска борса- по време на която ще бъдат представени всички български висши училища- най-нова информация, справочници и консултации по различни въпроси. начало 10 часа в регионална бибилотека "априлов-палаузов", край 15 часа на същия ден. за справки gsm 0889510557. посещението е безплатно за всички.

#14

pacemaker - 21.11.2009 г. 22:19:42

Аз пък си признавам, че Дарик са ми предпочитано място за новини - има всичко, съдържателно, обективно, почти винаги са първи. Освен това има възможност да си кажеш мнението и да чуеш и чуждите. Често има заяждания и издребняване за някоя правописна или по-скоро техничиска грешка или направо откровена злоба като на този/тази gabrovec - прилича ми на професионална завист от други журналисти .... както казала лисицата на заяка за гроздето - колко е кисело, понеже е на високо

#13

друг габровец - 21.11.2009 г. 22:07:48

Доста нагло(дори и за комунисти и техните дъщери) - да влезеш в сайта, за да прочетеш новините и не да ги коментираш, а да оплюеш медията! . Сещам се за двама-трима, достатъчно злобни и завистливи да бъдат т.нар."gabrovec"

#12

Читател - 21.11.2009 г. 21:29:27

Само като си представя, че Димец и вестника му са един от стълбовете на журналистиката в региона, за какво си говорим?!

#11

Вапцаров - 21.11.2009 г. 21:10:53

...
Този работещият не можах да го схвана само, дето ни в клин ни в ръкав ни заобяснява, че кмета всъщност е другарят Дончев. (Както някои в изборната нощ се насилиха да нарекат свойски накои други).
Пълно е с откачалки да знаете, широка циркулация на лудост, злоба и усещане за малоценност ни мачкат като чума ...

#10

Момиченце - 21.11.2009 г. 20:02:29

И аз така правя - веднага прехвърлям на габровската телевизия и там.........кеф......по цял час все журналистика на световно ниво :)

#9

До "габровец" - 21.11.2009 г. 19:40:38

Най-вероятно предпочиташ отходния канал, защото нали знаеш, че помията и фекалиите трябва да бъдат отстранени по правилата, за да не замърсяват.

#8

gabrovec - 21.11.2009 г. 19:02:57

"Разликата между Софийкото Дарик и Габровското е огромна. Като се вкючат от Габрово и направо ми ктава лошо."
НАПЪЛНО СЪГЛАСЕН
Но мисля че "лошо" е твърде меко казано. Аз лично си сменям канала веднага.

#7

yo yo - 21.11.2009 г. 18:10:54

Според мен Кольо е прав. В Габрово няма добри журналисти. Преди 10 години имаше някой друк добър журналист, но те един по един изчезнаха някаде и сега останаха само мазните такива. Сноще за малко гледах кабелната телевизия. Толкова жалък разговор между водещата и секретаря Сираков, че ми стана жал за времето което загубих за да ги гледам. Имах чувството, че между тях двамата може да има и някакви интимни отнощения. Ами весниците, няма брой на Габровски весник от който да не лъщят голите глави на габровските гербери.. Противни мнения на хора които не са фенове на Дончев, Сираков, Калин Илиев и сие се допускат много рядко. Да не говорим за Дарик. Разликата между Софийкото Дарик и Габровското е огромна. Като се вкючат от Габрово и направо ми ктава лошо. А и имам чувството, че журналиските от Дарик сънуват розави сънища с кмета. Такава боза са Габровските медии, че могат да бъдат включени в учебник как не трябва да се прави журналистика. А това, че хората ги ползват е предимно за обявите и защото в Габрово няма нищо друго.

#6

работеш - 21.11.2009 г. 17:26:35

разбирам смехурко намека ти . Всеки който не харесва кмета е комунист. Само, че в ГЕРБ всички са комунисти. Ако ми покажеш от габровския ГЕРБ поне един който не е бил комуникт, ченге или дете на комунисти. Всички са наши само, че от синята секция на БКП.

 • Страница:
 • 1
 • 2
 • »

Напиши коментар

 • Име *:

  Полетата отбелязани със * са задължителни!
 • Коментар *:

 • Код за сигурност *:

  security code

  Въведи код:

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

Условия за ползване на коментарите »

 

Двама приятели водели дълъг и продължителен разговор по класическата тема секс. По едно време се усетили, че прекаляват. – Хайде да сменим темата. – Добре.… Виж още