Хондурасец подписа с Ботев, Мбамба - не
Хондурасец подписа с Ботев, Мбамба - не / netinfo

Хондураският нападател Луиш Лопес подписа едногодишен договор с Ботев Пд. 20-годишният футболист обаче ще пропусне двубоя срещу ЦСКА, тъй като все още няма работна виза. Лопес записа неофициален дебют с „жълто-черната" фланелка в контролата с Родопа, като отбеляза гол и остави много добри впечатления с играта си.

Засега без договор остава Емил Мбамба. От щаба на „канарчетата" съобщиха, че това ще стане след медицинските прегледи, които бившият камерунски национал ще премине днес. По информация на Гонг обаче сънародникът на Самуел Ето'о не е удовлетворен от предложените му финансови условия и ако те не бъдат подобрени, трансферът може да пропадне.

Така е много вероятно Ботев да остане без централен нападател и в двубоя срещу ЦСКА. Освен двамата чужденци, „жълто-черните" разполагат с още само един футболист на този пост - Христо Сталев. Той обаче твърдо отпада от сметките на Енрико Пичони заради разтежението, което получи по време на мача със Славия.

При това положение, италианският специалист ще заложи на върха на атаката или на типичното крило Ален Карлет, или на халфът Емануеле Морини. Последният също е под въпрос за събота заради заболяване от грип.