Любо Пенев: Групите са силни - това е
Любо Пенев: Групите са силни - това е / снимка: Sofia Photo Agency
Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев коментира със спокойствие жребия за Лига Европа, който отреди за съперници Рома, Базел и Фулъм.

„Вече няма слаби отбори, това се доказа в квалификациите. Не трябва да говорим на кой са се паднали по-силни тимове, на всички ще ни бъде трудно”, заяви Пенев, визирайки тежките опоненти и на Левски.

„Това са отбори, които са минали вече през едно пресяване и не можем да очакваме да ни бъде лесно. Групите са силни – това е.”

„Наясно съм с какво разполагаме, докъде можем да стигнем, но аз съм максималист и искам максималното.”

„Еуфорията премина. Нормално беше да я има, направихме един добър мач, елиминирахме силен съперник, но вече мислим само за мача с Локо Мездра.”

„И Рома, и Фулъм, и Базел да не ги подценяваме. Имахме намерение да привлечем футболист от Базел преди 2-3 месеца, който сега е титуляр.”

„Времето е малко, съмнявам се, че ще имам възможността да привлека нови футболисти към момента, имаме само няколко дена. Не мисля, че това може да се случи.”

„Ще се чуя с Херо, ние сме колеги и приятели, логично е да говоря с него. Ще се готвим и тренираме за добро представяне в първенството и в Лига Европа. Има достатъчно време за възстановяване и освен това имаме достатъчно класни играчи.”

„Хубаво е, че последният мач е преди, а не след Коледа”, завърши в шеговит тон наставникът на ЦСКА.