Живков: В понеделник ще се знае къде и кога ще приемем Динамо
Живков: В понеделник ще се знае къде и кога ще приемем Динамо / netinfo
Изпълнителният директор на ЦСКА Венцислав Живков сподели от Нион пред Гонг, че до понеделник следобед най-късно ще се знае къде и кога ще се играе срещата реванш на „червените” с Динамо Москва. „Армейците” изтеглиха късата клечка в жребия за четвъртия квалификационен кръг от турнира Лига Европа и се паднаха с коравия руски тим.

Първоначално ЦСКА трябваше да приеме на 27-ми август своя съперник на „Васил Левски”. На тази дата обаче, Мадона има концерт на националния стадион в София.

Изпълнителният директор на „червените” сподели, че единият вариант е от УЕФА да направят нова инспекция на „Българска армия” и евентуално да дадат зелена светлина срещата да се проведе на съоръжението в Борисовата градина. Другата възможност е за разменено домакинство.

„Жребии като жребии, изтеглихме това, което ни беше на късмет. Не съжалявам, време е ЦСКА да покаже, че може да бие по-силни отбори”, коментира Живков пред Гонг.

„На 29-ти Мадона има концерт на „Васил Левски”. В следствие, уговаряме възможността за разменено домакинство и така първият мач да се играе на 20-ти в София, а срещата-реванш да се играе в Москва на 27-ми”, продължи изпълнителният директор на „червените”.

„Ако от УЕФА разрешат, може да играем реванша на „Българска армия”. До понеделник ще направят нова инспекция на стадиона и ще се знае кога и как ще се играе мача”, каза още той.

„Говорихме достатъчно дълго с Динамо, разменихме координати. И в Русия не са много доволни от жребия. Познават добре ЦСКА. Ние искаме да изградим един нов отбор, в което влагаме много усилия. Нека да докажем, че ЦСКА е на едно друго ниво именно срещу съперник от такава класа”, завърши изпълнителният директор на ЦСКА.