ТОТО полицията дебне за изрядни шофьори в Добричко
ТОТО полицията дебне за изрядни шофьори в Добричко / netinfo

За трета поредна година се провежда съвместната кампания на Българския спортен тотализатор и МВР за безопасност на движението "ТОТО полиция - ляТОТО ти дава шанс". Тя цели намаляване на пътно-транспортните произшествия и травматизма по българските пътища. Стартира на 10-ти и продължава до 20 юли т.г.

По пътищата към морето всеки ден в определени часове автопатрули на "КАТ - Пътна полиция" и екипи на Спортния тотализатор спират и връчват листовки и награди на изрядните шофьори. Участват и популярни личности от сферата на спорта и шоубизнеса, които отправят своите послания към участниците в движението.

В област Добрич акцията ще обхване 4 дни. Между 10.00 и 11.00 часа екипите на ТОТО-то и полицията ще бъдат разположени: на 16 юли на пътя Златни пясъци - Кранево, малко преди село Кранево; на 17-ти - между курорта Албена и Кранево в близост до бензиностанция "Бултрак"; на 18-ти - на панорамния път Албена - Балчик, в района на вилна зона "Златна рибка" и на 19 юли на пътя Балчик - Каварна, на разклона за рок столицата.