1,6 милиона регистрации за изпращането на Джако
1,6 милиона регистрации за изпращането на Джако / БГНЕС

Общо 1,6 милиона са регистрациите за билети за възпоменателната служба в памет на Майкъл Джексън в Лос Анджелис до крайния срок според организаторите, предаде БГНЕС, позовавайки се на АФП.

Огромното мнозинство от тях ще остане разочаровано, тъй като само 11 000 билета са пуснати за церемонията във вторник на арената на "Стейпълс Сентър" и още 6500, които ще имат възможността чрез пряка връзка да я наблюдават в друг лосанджелиски театър.

Концертните промоутъри от AEG, чиято собственост е "Стейпълс Сентър", заявиха в изявление, че започват отсяването на заявките, за да отстранят дублираните или са направени автоматично по този начин от компютри. Компанията-организатор планира да изпрати е-мейли, започвайки от 21:00 ч. българско време в неделя вечер на малцината щастливци, които ще получат безплатни билети. Това ще бъдат 8750 случайно подбрани сред регистрираните, от които всеки ще получи покана за двама.

Организаторите призоваха феновете да наблюдават службата по телевизията, вместо да идват лично. Боейки се от стълпотворение от разочаровани фенове на Майкъл Джексън, властите на Лос Анджелис предупредиха, че ще връщат всеки без бил от арената във вторник.